Πέμπτη, 25/04/24
Μίλτος Ίννος

Το ταλαντούχο “αστέρι” που μπορεί να δώσει… φτερά στο κέντρο! (photos)

Ο νεαρός Μίλτος Ίννος (γεννημένος στις 30/04/2003) ήταν ένα μεγάλο πρότζεκτ για την ομάδα του Βόλου, που προσπαθεί διαρκώς να αναδείξει νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του.

Ο Τάσος Δουβίκας έκανε την αρχή και… ακολουθούν και άλλοι, καθώς τα δυο τελευταία χρόνια έχουν γίνει άλματα στην ομάδα της Μαγνησίας και έχει φτιαχτεί ένα καλό σύνολο από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που χρειάζεται την καθοδήγηση και τη… βελτίωση για να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Φυσικά αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωρίσει από την Ακαδημία του Βόλου, ωστόσο εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με τον νεαρό Μίλτο, που έχει αποχωρήσει από την ομάδα, πριν λίγες ημέρες.

Ο ταλαντούχος μέσος μέτρησε 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League U19 με την ομάδα του Βόλου, σκοράροντας και 1 γκολ, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει μπροστά στα… καθήκοντα του στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Βόλος γνώριζε τις δυνατότητες του νεαρού και τον προετοίμαζε για την πρώτη ομάδα, ξέροντας τι χρειάζεται να βελτιώσει και να διορθώσει.

 

 

Ας τον γνωρίσουμε αναλυτικά…

Πέρασε αρκετές ομάδες για να βρει την “Ιθάκη” του

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γέννημα – θρέμμα Θεσσαλονικιός εκεί που έκανε και τα πρώτα του βήματα. Η Α.Ε Ρετζικίου τον έβαλε στην οικογένεια της και του έμαθε τα πρώτα μυστικά της “στρογγυλής θεάς” για να τον ετοιμάσει για τη συνέχεια.

Το ταλέντο του και η όρεξη για να μάθει τον έφεραν στον ΠΑΟΚ, τρια χρόνια αργότερα! Εκεί θα προσπαθήσει να μάθει δίπλα σε έμπειρους προπονητές και να αρχίζει να χτίζει τον… ποδοσφαιρικό του χαρακτήρα, αλλά δυο χρόνια αργότερα θα αφήσει τον δικέφαλο για να ενταχθεί στην Ακαδημία Ντίνου Κούη, σε ηλικία μόλις 11 ετών.

Μάλιστα ένα χρόνο αργότερα έφυγε από εκεί για να καταλήξει στον Ηρακλή, όπου θα παραμείνει για μια διετία, πριν αποχωρήσει ξανά για τον ΠΑΟ Διοικητηρίου, σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Από όλες τις ομάδες πήρε πολλά, άλλα θετικά και άλλα αρνητικά, ωστόσο η πρόταση του Άρη ήρθε σύντομα και έτσι φόρεσε τη φανέλα του για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

 

Με τον Άρη τα πράγματα ήταν διαφορετικά κατάφερε να ξεχωρίσει και να φτάσει δυο φορές στα τελικά της διοργάνωσης, με την πρώτη του σεζόν να σημειώνει 1 γκολ και 2 ασίστ σε 14 συμμετοχές στη Super League U17. Η επόμενη χρονιά (2019-20) ήταν και πάλι ονειρική για τον ίδιο καθώς αγωνίστηκε στα 21 παιχνίδια της ομάδας του, σκοράροντας 3 γκολ και μοιράζοντας άλλα 7.

Βέβαια τότε στη ζωή μας μπήκε ο κορονοιός και έτσι τα πρωταθλήματα άρχισαν τις… διακοπές με τον νεαρό Ίννο να αποχωρεί και να έρχεται η… Ιθάκη του!

 

 

Στον Βόλο συνέχισε… τις ανοδικές “πτήσεις”

Στην ομάδα της Μαγνησίας αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια και την πρώτη του σεζόν μετρούσε 4 εμφανίσεις (λόγω covid), αλλά ήρθε η… αναγέννηση την περσινή σεζόν. Η δεύτερη σεζόν του ήταν γεμάτη με 19 συμμετοχές και μια ασίστ, ενώ φέτος βρίσκεται στα περισσότερα παιχνίδια.

Στο φετινό πρωτάθλημα είχε 945′ συμμετοχής, με 11 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League U19.

Να πούμε πως ο νεαρός Ίννος αποχώρησε από τον Βόλο, πριν λίγες ημέρες, αναζητώντας μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19

Με δυο μεγάλα ντέρμπι έρχεται η Super League U19!

Το πρωτάθλημα της Super League U19 φτάνει στο τέλος του, με τον Ολυμπιακό να έχει ένα μικρό...
Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...