Plus

Η νέα θέση εργασίας από το Netflix με ετήσιο μισθό 357.000 ευρώ!

Μια ενδιαφέρουσα αγγελία έβγαλε η δημοφιλής πλατφόρμα, Netflix και ψάχνει αεροσυνοδό για ένα από τα ιδιωτικά τζετ της εταιρείας με τον επιτυχόντα να αμείβεται έως και 357.000€ το χρόνο.

Τα χαρακτηριστικά που ζητούνται για την θέση είναι η “ανεξάρτητη κρίση, διακριτικότητα και εξαιρετικές δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών”. Θα πρέπει επίσης να μπορούν να “λειτουργούν με λίγη κατεύθυνση και πολλά κίνητρα αυτοβελτίωσης”.

“Το συνολικά εισοδήματα για αυτή τη θέση είναι συνήθως 60.000-385.000 δολάρια. Αυτό το εύρος βασίζεται στη συνολική αποζημίωση, η οποία είναι σύμφωνη με τη φιλοσοφία μας για τις αποδοχές”, δήλωσε η εταιρεία σε μια λίστα θέσεων εργασίας στον ιστότοπό της.

Η εταιρεία είπε επίσης ότι καθορίζει τον μισθό ενός υπαλλήλου λαμβάνοντας υπόψη “παράγοντες αποζημίωσης”, όπως το ιστορικό, η εμπειρία και οι δεξιότητές του. Ο ρόλος, με έδρα το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, απαιτεί ταξίδια εντός και εκτός των ΗΠΑ, σύμφωνα με την αγγελία.

“Το τμήμα Αεροπορίας του Netflix παρέχει εξαιρετική, ασφαλή, εμπιστευτική αεροπορική μεταφορά”, ανέφερε. Στην ανακοίνωση της αγγελίας προστίθεται επίσης ότι η ομάδα “βοηθά το Netflix να φτάσει στον κόσμο πιο αποτελεσματικά, ώστε η εταιρεία να συνεχίσει να προσφέρει χαρά σε όλο τον κόσμο”.

Τα καθήκοντα της θέσης

Τα καθήκοντα του αεροσυνοδού σε ένα “Super Midsize Jet” θα περιλαμβάνουν την επιθεώρηση του εξοπλισμού έκτακτης ανάγκης στο πιλοτήριο και την καμπίνα πριν από την απογείωση. Θα πρέπει επίσης να μπορεί να σηκώνει αντικείμενα έως και 13,6 κιλά όταν φορτώνει το αεροπλάνο.

Ο μέσος μισθός των αεροσυνοδών στις ΗΠΑ είναι λίγο πάνω από 62.000 δολάρια ετησίως, σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικής Εργασίας των ΗΠΑ. Εκπρόσωπος του Netflix είπε στο BBC ότι η εταιρεία “δεν θα σχολιάσει” τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού του μισθού των αεροσυνοδών της.

Το BBC υπενθυμίζει πως πέρυσι το Netflix μείωσε εκατοντάδες θέσεις εργασίας μετά από μια πτώση στον αριθμό των συνδρομητών. Την Πέμπτη (19/01) η εταιρεία έχει προγραμματίσει να ανακοινώσει τα κέρδη της για τους τελευταίους τρεις μήνες του 2022.

 

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...