Πυγμαχία

Τραγικές ώρες για 16χρονο πρωταθλητή Πυγμαχίας!

Ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση!

Όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο νεαρός ένιωσε αδιαθεσία στην προπόνηση και σταμάτησε. Καθώς πήγε στο μπάνιο για να ρίξει νερό στο πρόσωπο του, αισθάνθηκε αδιαθεσία και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, πέφτοντας και χτυπώντας σε σκληρή επιφάνεια.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, Νίκο Γιδάκο, ο οποίος μίλησε για το περιστατικό στο protothema.gr, το χτύπημα αυτό διαπιστώθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση.

 

 

Το δυσάρεστο γεγονός, αντελήφθη πρώτα ένας άλλος πυγμάχος, ο Αλικ Λαγκαζασβίλι, ο οποίος όταν άκουσε τον θόρυβο της πτώσης, έτρεξε στο μπάνιο για να δει τι συμβαίνει.

Ο 16χρονος χειρουργήθηκε άμεσα καθώς έπρεπε να του αφαιρεθεί το αιμάτωμα που προκλήθηκε από το χτύπημα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Λόγο ευαισθησίας του θέματος δεν δημοσιεύεται το όνομα του νεαρού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού!

Από τα γήπεδα της Ηλείας στη Super League.Ο Δημήτρης...

Ταλεντάκι από τα Ιωάννινα πήρε ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ακόμη νεαρό παίκτη από την...

Πενθεί ο ΠΑΟΚ – “Έφυγε” νεαρή ποδοσφαιρίστρια!

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.Η...

Σε αναζήτηση προπονητή η U19 του Λεβαδειακού – Τέλος από την ομάδα ο Κιάσσος!

Ο Κώστας Κιάσσος αποχωρεί από τον Λεβαδειακό έπειτα από...

Ο Άρης πήρε ταλεντάκι του Μακεδονικού!

Ο Άρης ενισχύει τις ακαδημίες του με μια κίνηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ