Στις μέρες μας το Google είναι η απάντηση για όλα, αλλά υπάρχουν και πράγματα τα οποία δεν είναι συνετό να αναζητήσει κάποιος. Μερικές από αυτές τις αναζητήσεις είναι είτε αηδιαστικές είτε περιέχουν απαγορευμένο υλικό.
Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά η λίστα:
1. Fournier
O γκαρντ των New York Knicks Εβάν Φουρνιέ βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Το παρατσούκλι του Γάλλου είναι «Never Google» και υπάρχει λόγος. Το επώνυμο του είναι “Boulanger” , που στα ελληνικά σημαίνει αρτοπαρασκευαστής. Ο λόγος όμως που δεν θέλουν οι άνθρωποι να ψάχνουν το όνομα του είναι επειδή παραπέμπει στη γάγγραινα.
2. Krokodil
Είναι η ονομασία ενός νέου είδους ναρκωτικού, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο επικίνδυνα. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι αρκετά τοξικό. Οι παρενέργειες του είναι τρομακτικές, καθώς μετά την χρήση του το δέρμα πρασινίζει και λίγο αργότερα σαπίζει τον ιστό του δέρματος.
3. Το αγαπημένο σας φαγητό
Δεν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος, απλώς αν ψάξετε το αγαπημένο σας φαγητό είναι πολύ πιθανό να πεινάσετε.
4. Mouth Larva
Ένας χρήστης του διαδικτύου αποπειράθηκε να αναζητήσει τον παραπάνω όρο. Παροτρύνει όλους τους υπόλοιπους να μην το ψάξουν για ευνόητους λόγους.
5. Google
Αν γκουγκλάρετε την λέξη Google είναι χάσιμο χρόνο. Με την φόρτωση της σελίδας θα σας πετάξει σε άλλες άπειρες σελίδες που δεν θα σας χρησιμεύσουν.
6. Calculus Bridge
Ο συγκεκριμένος όρος παραπέμπει σε μια μαθηματική εξίσωση αλλά στην πραγματικότητα αφορά ένα πρόβλημα υγείας. Ο παραπάνω όρος αποτελεί μια άλλη ονομασία της πλάκας, η οποία πρέπει να αφαιρεθεί από τον ασθενή.
7. Τη διεύθυνση του email σας
Οι χρήστες του reddit ανέφεραν πως έχουν διαπιστώσει πως έχουν κλαπεί οι κωδικοί των λογαριασμών τους, όταν έκατσαν οι ίδιοι να ψάξουν πληροφορίες για τα email τους.
8. Ring Avulsion
Είναι ένα ατύχημα που συμβαίνει όταν το δαχτυλίδι που φοράει κάποιος είτε καταπιέζει το δάχτυλο είτε αγκιστρώνεται σε κάποιο άλλο αντικείμενο. Σπάνια παρατηρούνται τέτοια ατυχήματα αλλά αν συμβεί μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ακρωτηριασμό.
9. Συμπτώματα
Πολλές φορές όταν κάποιος είναι άρρωστος έχει την τάση να αναζητήσει τα συμπτώματα που έχει. Έτσι μπορεί να αντικρίσει πληροφορίες που θα τον τρομοκρατήσουν. Το google δεν είναι προσωπικός γιατρός και δεν δίνει την λύση για τέτοια θέματα.