Plus

Βγαίνει πλυντήριο για… ανθρώπους!

Το 2024 αναμένεται να βγει στην αγορά το πρώτο “πλυντήριο” για ανθρώπους, ιαπωνικής έμπνευσης και κατασκευής.

Πρόκειται για έναν ατομικό θάλαμο, τεχνολογικά υπερ-εξοπλισμένο όπου μπορεί κάποιος να ξαπλώσει εντός του απολαμβάνοντας αυτόματα υπηρεσίες προσωπικής καθαριότητας – αλλά και χαλάρωσης.

H ιδέα του ανθρώπινου πλυντηρίου δεν είναι νέα. Στην Osaka Expo του 1970, ο ιαπωνικός γίγαντας ηλεκτρονικών Sanyo Electric παρουσίασε το “Ultrasonic Bath”, ένα ανθρώπινο πλυντήριο που καθάριζε, έκανε μασάζ και στέγνωνε τον επιβάτη σε έναν πλήρως αυτοματοποιημένο κύκλο 15 λεπτών.

Η ιδέα δεν απογειώθηκε ποτέ ως εμπορικό προϊόν, αλλά τώρα μια άλλη ιαπωνική εταιρεία τεχνολογίας θέλει να δώσει μια ευκαιρία, υποσχόμενη να προσφέρει μια μοντέρνα εικόνα του ανθρώπινου πλυντηρίου μέχρι το 2025.

Η Science Co. Ltd. με έδρα την Οσάκα, μια εταιρεία γνωστή για τις πολλές καινοτομίες της στην τεχνολογία μπάνιου και κουζίνας, ανακοίνωσε τα σχέδιά της να δημιουργήσει τη δική της έκδοση του ανθρώπινου πλυντηρίου που βασίζεται σε μία “τεχνολογία λεπτών φυσαλίδων”, και περιέχει μια ποικιλία αισθητήρων παρακολούθησης όπως κι ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που υπόσχεται μια σύνθετη εμπειρία μπάνιου.

https://youtu.be/wbzyE0zUfBA

 

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταίο τρίποντο της σεζόν για την U15 του Πανσερραϊκού!

Η U15 του Πανσερραϊκού επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ,...

Μεγάλη νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος για τον Πανσερραϊκό!

Νίκη για την U17 του Πανσερραϊκού, όπου επικράτησε με...

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει “φάει”… κόλλημα με τον Καρέτσα!

Η Ρεαλ Μαδρίτης έχει στο στόχαστρο της τον νεαρό...

Η νέα μπάλα του Μουντιάλ θέλει… φόρτιση!

Σε μια εποχή που τεχνολογία και πολλά... εξελίσσονται, το...

Κυπελλούχος στην Γερμανία ο νεαρός Τσίγκας!

Η U19 της Στουτγκάρδης κατέκτησε το κύπελλο Νέων της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ