Σάββατο, 27/07/24
Plus

TikToker πήγε να προκαλέσει… τρώγοντας μπέργκερ μπροστά σε vegan!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Μια φάρσα ενός TikToker στην Αγγλία προκάλεσε διαμάχες στο διαδίκτυο διχάζοντας τους χρήστες. Ο πρωταγωνιστής του βίντεο θέλησε να προκαλέσει μια ομάδα βίγκαν ακτιβιστών, τρώγοντας το μεγαλύτερο μπέργκερ του κόσμου σε διαδήλωσή τους.

Ο Τζόρνταν Άνταμς γνωστός στο TikTok ως @yourajokeman μοιράστηκε ένα βίντεο το Σαββατοκύριακο στο οποίο αποδέχεται την πρόκληση να φάει το μεγαλύτερο μπέργκερ του κόσμου μπροστά σε βίγκαν διαδηλωτές.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ και δείχνει τον Τζόρνταν, ο οποίος έχει περισσότερους από 750.000 ακόλουθους στο TikTok, να τρώει επιδεικτικά το μπέργκερ του, μπροστά σε μια ομάδα βίγκαν διαδηλωτών, οι οποίοι διαδήλωναν κατά της κακοποίησης των ζώων.

Η φάρσα του Τζόρνταν πάντως, δεν αντιμετωπίστηκε και με τόσο χιούμορ από τους διαδηλωτές. “Είναι τόσο αστείο αυτό; Σου αρέσει αυτό το αστείο, έτσι δεν είναι;”, του είπε σαρκαστικά. Κάποιος άλλος, επισήμανε σε ένα αστυνομικό που ήταν κοντά, ότι ο TikToker είχε κάνει σκουπίδια, τονίζοντας ότι είναι αδίκημα για το οποίο θα πρέπει να τιμωρηθεί. Ένας άλλος τον ρώτησε αν είναι περήφανος γι αυτό που κάνει, αποκαλώντας τον “αξιολύπητο”.

Το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από έξι εκατομμύρια φορές, έχει προκαλέσει διχασμό στο TikTok με κάποιους να το βρίσκουν αστείο, αλλά και κάποιους άλλους να το χαρακτηρίζουν “ασέβεια”. Υπήρχαν και αυτοί που είδαν την αστεία πλευρά του περιστατικού. “Είμαι βίγκαν και το βρήκα αστείο”

 

 

@yourajokeman Reply to @morejokeman ♬ original sound – Jokeman

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...