Παρασκευή, 29/03/24
Plus

Θέλετε να παρακολουθήσετε την κηδεία σας; Ιδού η ευκαιρία!

Τη μακάβρια επιθυμία όσων έχουν την περιέργεια να παρακολουθήσουν την κηδεία τους, αναλαμβάνει να ικανοποιήσει εταιρεία στη Ρωσία, η οποία ανακοίνωσε ότι δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να βιώσουν την εμπειρία να θαφτούν ζωντανοί, έναντι 3,5 εκατομμυρίων ρουβλιών – τουτέστιν, 57.000 ευρώ.

Και όσο και αν για τους περισσότερους, το να θαφτούν ζωντανοί μπορεί να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες, η εν λόγω εταιρεία προσφέρει, στους πιο τολμηρούς, την ευκαιρία να βιώσουν τη (μακάβρια) εμπειρία. Σύμφωνα με την ιδρυτή της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της εμπειρίας, μπορεί κανείς να ανακαλύψει κρυμμένα ταλέντα και ψυχικές ικανότητες, αλλά και να μάθει πώς διαχειρίζεται τους φόβους και τα άγχη του μετά την κηδεία, καθώς αυτό που δοκιμάζεται είναι η επιθυμία του καθενός για ζωή.

Δύο πακέτα για την εικονική κηδεία των πελατών

Η ίδια η ιδρύτρια, που παρουσιάζεται ως life coach, χαρακτήρισε

“πραγματικό σύμβολο της μάχης που δίνεις για τον εαυτό σου και το δικό σου ευτυχισμένο μέλλον» την τρομακτική εμπειρία. Όσοι τολμηροί επιλέξουν να ζήσουν την εμπειρία ζωής και θανάτου, θα έχουν επιλογές, καθώς η εταιρεία προσφέρει δύο πακέτα: το πρώτο είναι μία “διαδικτυακή κηδεία”, η οποία θα κοστίσει στους πελάτες πάνω από 13.000 λίρες και, σύμφωνα με τη ρωσική εταιρεία είναι “θεραπεία άγχους για φόβους και άγχη”.

 

Το δεύτερο, είναι το ολοκληρωμένο πακέτο, με προσωπική κηδεία που περιλαμβάνει ταφή για έως και μία ώρα. Η κηδεία “πλήρους εμβάπτισης”, όπως λέγεται, πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη. Η υπεύθυνη της εταιρείας, σε ανάρτησή της στο Instagram, υπογράμμισε ότι, το να θαφτεί κανείς ζωντανός, είναι απολύτως ασφαλές. “Δεν σκοπεύουμε να εκθέσουμε τους πελάτες μας σε αδικαιολόγητο κίνδυνο. Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι ο θαμμένος θα έχει αρκετό αέρα στο φέρετρο για περίπου 5,5 ώρες»”, έγραψε.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...