Μπάσκετ

Πρώτη νίκη για την Εθνική Νέων Ανδρών!

Μετά από δύο σερί ήττες, η Εθνική Νέων Ανδρών στο μπάσκετ “έσπασε το ρόδι” και πήρε την πρώτη της νίκη. Επικράτησε με 91-56 της Πορτογαλίας για τον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Ελλάδα ήταν “καταιγιστική” απέναντι στην Πορτογαλία, δεν της άφησε περιθώρια να αντιδράσει και την “συνέτριψε” με το τελικό σκορ να αποδεικνύει την πορεία του αγώνα.

Με εξαίρεση ίσως το πρώτο δεκάλεπτο, οι αθλητές του Μάκη Γιατρά έδειξαν την ανωτερότητα τους και παίζοντας φοβερή άμυνα, δέχθηκαν πολύ λίγους πόντους και στις τέσσερις περιόδους.

Ο Γιώργος Τανούλης ήταν ο MVP της “γαλανόλευκης” πετυχαίνοντας 27 πόντους (11/11 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 5/7 βολές), “μάζεψε “11 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και είχε 2 λάθη και 2 κλεψίματα, σε 24’58” συμμετοχής.

Ξεχώρισαν επίσης οι Λευτέρης Μαντζούκας (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Αλέξανδρος Νικολαΐδης (16 πόντοι, 4 ασίστ).

Τα Δεκάλεπτα: 15-24, 41-36, 68-49, 91-56.

Ελλάδα: Μπαζίνας 2 (7 ασίστ), Φίλλιος, Κουρουπάκης 2, Οικονομόπουλος 11 (1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ), Βησσαρίου 3 (1), Καλόγηρος (0/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Κολοβέρος 2 (1/5 δίποντα), Μαντζούκας 15 (3/6 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Νετζήπογλου 3 (0/4 σουτ, 3/3 βολές, 3 ριμπάουντ), Νικολαΐδης 16 (4/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/3 βολές, 4 ασίστ), Τανούλης 27 (11/11 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 5/7 βολές, 11 ριμπάουντ), Τσάμης 4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διπλό και πρόκριση για τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά!

Πρόκριση για τον Ατρόμητο με 3-0 στην έδρα του...

Στάθηκε “Τίτορμος” κόντρα στον Λεβαδειακό και πήρε το τρίποντο!

Ο Παναιτωλικός δεν βρήκε δυσκολία και επικράτησε με 5-0...

Πρόκριση με καλό ποδόσφαιρο για τον Παναιτωλικό!

Πρόκριση για τον Παναιτωλικό, όπου πέρασε το εμπόδιο της...

Νίκη – τρίποντο για Ολυμπιακό επί του Βόλου!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε του Βόλου με...

Πέρασε από την Καλαμάτα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ