Δευτέρα, 22/12/25
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025
Μπάσκετ

Πρώτη νίκη για την Εθνική Νέων Ανδρών!

Μετά από δύο σερί ήττες, η Εθνική Νέων Ανδρών στο μπάσκετ “έσπασε το ρόδι” και πήρε την πρώτη της νίκη. Επικράτησε με 91-56 της Πορτογαλίας για τον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Ελλάδα ήταν “καταιγιστική” απέναντι στην Πορτογαλία, δεν της άφησε περιθώρια να αντιδράσει και την “συνέτριψε” με το τελικό σκορ να αποδεικνύει την πορεία του αγώνα.

Με εξαίρεση ίσως το πρώτο δεκάλεπτο, οι αθλητές του Μάκη Γιατρά έδειξαν την ανωτερότητα τους και παίζοντας φοβερή άμυνα, δέχθηκαν πολύ λίγους πόντους και στις τέσσερις περιόδους.

Ο Γιώργος Τανούλης ήταν ο MVP της “γαλανόλευκης” πετυχαίνοντας 27 πόντους (11/11 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 5/7 βολές), “μάζεψε “11 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και είχε 2 λάθη και 2 κλεψίματα, σε 24’58” συμμετοχής.

Ξεχώρισαν επίσης οι Λευτέρης Μαντζούκας (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Αλέξανδρος Νικολαΐδης (16 πόντοι, 4 ασίστ).

Τα Δεκάλεπτα: 15-24, 41-36, 68-49, 91-56.

Ελλάδα: Μπαζίνας 2 (7 ασίστ), Φίλλιος, Κουρουπάκης 2, Οικονομόπουλος 11 (1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ), Βησσαρίου 3 (1), Καλόγηρος (0/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Κολοβέρος 2 (1/5 δίποντα), Μαντζούκας 15 (3/6 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Νετζήπογλου 3 (0/4 σουτ, 3/3 βολές, 3 ριμπάουντ), Νικολαΐδης 16 (4/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/3 βολές, 4 ασίστ), Τανούλης 27 (11/11 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 5/7 βολές, 11 ριμπάουντ), Τσάμης 4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από το Αγρίνιο η U15 της Κηφισιάς!

Η U15 της Κηφισιάς πέρασε τον Παναιτωλικό, επικρατώντας με...

Ένα και… καλό για τον Παναιτωλικό επί της Κηφισιάς!

Ο Παναιτωλικός πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, επικρατώντας με...

“Διπλό” στη Λάρισα για τον Πανσερραϊκό!

Νίκη για τον Πανσερραϊκό στη Λάρισα με 2-0, για...

Νίκη για την U17 της Λάρισας επί του Πανσερραϊκού!

Η Λάρισα έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε με...

Νίκησε την Κηφισιά και προκρίθηκε ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, επικρατώντας με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ