Plus

Αστυνομικοί… έπαιζαν πόκεμον και αδιαφόρησαν για ληστεία! (vid)

Ο Louis Lozano και ο Eric Mitchell καταγράφηκαν από το σύστημα βίντεο του περιπολικού τους να μιλούν για το πώς να πιάσουν ένα Snorlax.

Αυτή η συζήτηση έγινε την ίδια στιγμή, που ήρθε μια κλήση για ληστεία.

Ενώ οι δύο αστυνομικοί ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο ότι δεν αδιαφόρησαν, το ψηφιακό σύστημα βίντεο στο αυτοκίνητο (DICVS) έδειξε μια διαφορετική ιστορία.

Ο Lozano ακούγεται να λέει “αχ, γ@μ@ το” πριν αποφασίσουν οι δυο τους να συνεχίσουν την πορεία τους με το περιπολικό, προσπαθώντας να πιάσουν διαφορετικά Πόκεμον.

Το DICVS “συνέλαβε”, μάλιστα, τον ίδιο να μιλάει για το πώς “ένας Togetic μόλις εμφανίστηκε”. Ο Mitchell την ίδια στιγμή ακούγεται να λέει “μην τρέχεις. Μην τρέξεις μακριά”.

Για την ιστορία, ο Mitchell έπιασε, τελικά, το Snorlax και αναφώνησε: “Τα παιδιά θα ζηλέψουν τόσο πολύ”

Δείτε το video

Πηγή: sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήρθαν οι Ιταλοί για μεγάλο ταλέντο του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να αποδεικνύεται πραγματικό εργαστήρι νέων ταλέντων...

Νέες κλήσεις για την Εθνική Παίδων για προπονήσεις!

Νέο ραντεβού με την Εθνική Ομάδα για τους ποδοσφαιριστές...

Ο ΠΑΟΚ καλύπτει το κενό του Κωνσταντέλια με τον νεαρό Ούγκρεσιτς – Έκλεισε!

Πράσινο φως για μία ακόμη σημαντική μεταγραφή "βλέπει" ο...

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για προπονήσεις!

Η Εθνική Παίδων U17 (γεννηθέντες 2010) ετοιμάζεται για ένα...

“Ξεκαθαρίζει” για ΠΑΟΚ στο νέο Youth League!

Η U19 του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μία ακόμα απαιτητική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ