Plus

Αστυνομικοί… έπαιζαν πόκεμον και αδιαφόρησαν για ληστεία! (vid)

Ο Louis Lozano και ο Eric Mitchell καταγράφηκαν από το σύστημα βίντεο του περιπολικού τους να μιλούν για το πώς να πιάσουν ένα Snorlax.

Αυτή η συζήτηση έγινε την ίδια στιγμή, που ήρθε μια κλήση για ληστεία.

Ενώ οι δύο αστυνομικοί ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο ότι δεν αδιαφόρησαν, το ψηφιακό σύστημα βίντεο στο αυτοκίνητο (DICVS) έδειξε μια διαφορετική ιστορία.

Ο Lozano ακούγεται να λέει “αχ, γ@μ@ το” πριν αποφασίσουν οι δυο τους να συνεχίσουν την πορεία τους με το περιπολικό, προσπαθώντας να πιάσουν διαφορετικά Πόκεμον.

Το DICVS “συνέλαβε”, μάλιστα, τον ίδιο να μιλάει για το πώς “ένας Togetic μόλις εμφανίστηκε”. Ο Mitchell την ίδια στιγμή ακούγεται να λέει “μην τρέχεις. Μην τρέξεις μακριά”.

Για την ιστορία, ο Mitchell έπιασε, τελικά, το Snorlax και αναφώνησε: “Τα παιδιά θα ζηλέψουν τόσο πολύ”

Δείτε το video

Πηγή: sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία ΟΦΗ και ΑΕΚ!

ΟΦΗ και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, για...

“Πράσινο” το ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι, επικρατώντας με 2-0 του...

Τρίποντο για Βόλο επί του Άρη!

Νίκη για τον Βόλο, όπου επικράτησε με 2-1 του...

Έφυγε με νίκη από την έδρα του Άρη ο Βόλος!

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην έδρα...

Φιλική νίκη για την Εθνική Νεανίδων επί της Ουαλίας!

Η Εθνική Νεανίδων επικράτησε 2-1 της Ουαλίας σε φιλική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ