Plus

Ποδοσφαιριστές άφησαν τη… μπάλα και έγιναν πορνοστάρ! (photos)

Ο Ντάνι Μάουντεν κι ο Νταβίντε Ιοβινέλα φαντάζονταν μια διαφορετική καριέρα. Μεγαλώνοντας ήθελαν να γίνουν αστέρες του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν κι ακολούθησαν ένα διαφορετικό μονοπάτι. Έγιναν pornstars.

Ο Ντάνι Μάουντεν, τώρα 37 ετών, πέρασε από τα εννιά του ως τα 16 του στην ακαδημία της Σαουθάμπτον. Μάλιστα, οι “άγιοι” όπως είναι το παρατσούκλι της ομάδας, είχαν ελπίδες πως θα γινόταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που θα έκανε καριέρα στην Premier League. Κάποια στιγμή στην πορεία του στα τμήματα υποδομής έδειξαν ενδιαφέρον σύλλογοι όπως η Τσέλσι, η Τότεναμ και η Γουέστ Χαμ.

Μάλιστα, τον επαίνεσε κι ένας από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του 1966 με την Εθνική Αγγλίας, ο Άλαν Μπολ.

“Μου είπε ορισμένα πολύ καλά λόγια, δεν νομίζω πως θα μπορούσα ν’ ακούσω κάτι καλύτερο απ’ αυτό. Εκείνος κι ο Τζoφ Χερστ (σ.σ. άλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 1966) μας παρακολουθούσαν σε μια προπόνηση όταν ήμουν 12 και είπε στον πατέρα μου πως “κάθε δέκα με 15 χρόνια σ’ αυτή τη χώρα υπάρχει ένα ταλέντο που ξεχωρίζει απ’ όλα τ’ άλλα και πιστεύω πως ο γιος σου ίσως να είναι αυτό το ταλέντο”

 

 

Η ζωή του, όμως, άλλαξε στα 16 του. Λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αρχικά στράφηκε στη ξυλουργεία για να κερδίσει χρήματα και έπειτα γνώρισε έναν ατζέντη ταινιών πορνό μέσω της τότε συντρόφου του. Πλέον, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Βρετανός ηθοποιός, με αμοιβές που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Παραμένει οπαδός και συγκεκριμένα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει φωοτγραφηθεί με παίκτες και θρύλους, όπως για παράδειγμα, με τον πρώην σέντερ φορ Άντι Κόουλ (δεξιά στην κεντρική φωτογραφία).

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@davide_montana_official)

Ο Νταβίντε Ιοβινέλα ήθελε να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά έφτασε μέχρι τη Serie D, την 4η κατηγορία της Ιταλίας. Ίσως να είχε μια ευκαιρία σε επαγγελματική καριέρα αν πήγαινε στις Η.Π.Α., αλλά από την άλλη δεν ήθελε ν’ αφήσει την πατρίδα του. Έτσι, έχοντας ανάγκη τα χρήματα αποφάσισε να παρατήσει το ποδόσφαιρο και πήγε στην ακαδημία του Ρόκο Σιφρέντι στην Ουγγαρία. Από εκεί του άνοιξε η πόρτα στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών και άλλαξε το όνομά του. Πλέον, είναι γνωστός με το καλλιτεχνικό Νταβίντε Μοντάνα. Ωστόσο, η μπάλα δεν έχει βγει από το μυαλό του.

“Αν θα έβρισκα μια ομάδα στη Βουδαπέστη όπου κατοικώ θα ήταν τέλεια”, συμπλήρωσε.

 

Πηγή: newbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...