Τρίτη, 16/04/24
Πυγμαχία

Χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό η Σταυρίδου!

Η Ελληνίδα πυγμάχος που είχε εξασφαλίσει τη θέση της στο βάθρο των νικητών μετά τη νίκη της επί της Τουρκάλας Ykildiry Sila, πάλεψε με την Ουκρανή πρωταθλήτρια Μάκχνο Καρολίνα στον ημιτελικό, ηττήθηκε με 3-2 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο που κατακτά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά το αργυρό στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων το 2021 στο Μαυροβούνιο.

“Κατέκτησα το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U22 και η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη. Απέναντι στην Μάκχνο θα μπορούσα να είχα εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό, αλλά δεν πήρα το επιθυμητό αποτέλεσμα, σε ένα οριακό παιχνίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε, την ομοσπονδία Πυγμαχίας και ειδικά τον πρόεδρο κ. Χάρη Μαριόλη. Για μένα αυτή η επιτυχία είναι πολύ σημαντική, γιατί είναι το δεύτερο Ευρωπαϊκό μετάλλιο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα”, δήλωσε μετά τον αγώνα.

 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χαρης Μαριόλης συνεχάρη όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες ανεξαρτήτως διακρίσεων, τους προπονητές τους και τα μέλη της ελληνικής αποστολής.

“Η πρωταθλήτρια Βάσω Σταυρίδου έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και η αθλήτρια μας ξεπέρασε τον εαυτό της υποδεικνύοντας πως αυτή η νίκη αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών όλων των αθλητών αλλά και την δικαίωση τους για την σκληρή τους προετοιμασία. Οι αθλητές μας αποτελούν πρότυπα για όλους τους νέους μας διδάσκοντας τους πως δεν πρέπει να σταματάμε μέχρι να κατακτήσουμε τα όνειρα μας ξεπερνώντας κάθε δυσκολία που βρίσκομαι μπροστά μας. Συνεχίζουμε δυναμικά όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί. Είμαστε βέβαιοι ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες μας θα φέρουν και άλλες σπουδαίες διακρίσεις στις διοργανώσεις που ακολουθούν. Όλοι μαζί σαν μια οικογένεια συνεχίζουμε το νέο ξεκίνημα που κάναμε κοιτώντας με αισιοδοξία το αύριο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους”.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Τζολάκη στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει σαν προτεραιότητα του την ανανέωση του νεαρού κίπερ, που βλέπει το συμβόλαιο του...
Champions League

“Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη...
Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...