Plus

“Κλάμα” – Έφτιαξαν το χειρότερο Airbnb και… έγινε “χαμός”! (photo/vid)

Τρεις φίλοι, όπου είναι Youtubers, αποφάσισαν να φτιάξουν το χειρότερο Airbnb στον κόσμο, με το αποτέλεσμα να μην το περιμένουν.

Οι Rhys Simmons, Jamie Kamaz και Hitchin είναι μια παρέα που έχουν και ένα κανάλι YouTube με την ονομασία “Passion Squad” στο οποίο ανεβάζουν τις κωμωδίες, τις φάρσες και τα ακροβατικά τους.

Εκεί ξεκίνησαν να φτιάχνουν ένα… δωμάτιο φιλοξενίας, το οποίο ήταν έξω σε ένα χωράφι. Για την ακρίβεια ένα κρεβάτι και ένα κομοδίνο στην… μέση ενός χωραφιού!

 

 

Προς μεγάλη έκπληξή τους, ενδιαφέρθηκαν αρκετοί για να μείνουν εκεί και εάν είχαν αποφασίσει πραγματικά να τους πάρουν τα χρήματα θα μπορούσαν να είχαν βγάλει και κέρδος από την… επιχείρηση τους, όπως ανέφεραν.

Φυσικά και δεν επέτρεψαν σε κανέναν να μείνει εκεί, ωστόσο και μόνο οι κρατήσεις που έγιναν έδειξαν ποσο πετυχημένο ήταν το πείραμα τους.

Δείτε το video τους:

https://youtu.be/3nuCKCDZXW8

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλήσεις Εθνικής Γυναικών για τον αγώνα με τη Γεωργία!

Ανακοινώνονται οι κλήσεις που απηύθυνε ο κ. Βασίλης Σπέρτος...

Πάει Γερμανία η U15 του ΟΦΗ και παίζει με “μεγάλες” Ακαδημίες!

Μεγάλη ευκαιρία για την U15 του ΟΦΗ. Οι νεαροί...

Επέστρεψε από την Πορτογαλία η Εθνική Προπαίδων γεμάτη εμπειρίες!

Η συμμετοχή της Εθνικής Προπαίδων (U16) στο αναπτυξιακό τουρνουά...

“Χρυσός” ο Μουσελίμης, πέντε μετάλλια συνολικά η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό U19!

Η ελληνική κωπηλασία ολοκλήρωσε με εξαιρετικό απολογισμό την παρουσία...

Τελευταίο τρίποντο της σεζόν για την U15 του Πανσερραϊκού!

Η U15 του Πανσερραϊκού επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ