Plus

Μετέτρεψε το γκαράζ του στον… απόλυτο ποδοσφαιρικό προορισμό! (photos)

Ένας τυπάς χρειάστηκε μια δεκαετία και… 22.000 ευρώ για να μετατρέψει το γκαράζ του σε χώρο ποδοσφαίρου!

Ο Ντέιβιντ Μακίντερ, από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας είναι αρκετά λάτρεις του ποδοσφαίρου και ειδικά του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο 46χρονος κατάφερε με υπομονή, να μετατρέψει το γκαράζ του σε… ναό του ποδοσφαίρου.

Μέσα σε αυτό συναντά κανείς σταντ, μπαρ, τραπέζι πόκερ με κυρίως θέμα την Τότεναμ, αλλά και 14 τηλεοράσεις για να βλέπει τα ματς.

Μάλιστα, πρόσφατα έφτιαξε ένα μεγάλο τραπέζι για καφέ, αλλά έβαλε και προβολέα, δηλώνοντας ότι θα προχωρήσει και σε πιο… 3D αλλαγές.

Αποκάλυψε πως ήδη έχει ξεκινήσει να βάζει και τρισδιάστατες οθόνες αλλά και περιστρεφόμενο πάτωμα, ώστε οι καρέκλες να μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα όλες τις τηλεοράσεις στον τοίχο.

“Ήμουν άρρωστος να βλέπω μπάλα μόνος μου. Είχα ένα όνειρο να μπορούσα να παρακολουθήσω όλα τα αγαπημένα μου αθλήματα ταυτόχρονα, και να παίζω ένα καλό παιχνίδι πόκερ με τους φίλους μου”.

 

Όσο είχαν διακοπεί τα πρωταθλήματα μπόρεσα να κοιμηθώ αλλά μου έλειψε να βλέπω τα αγαπημένα μου σπορ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν όλα ξανά

 

Οι φίλοι μου πιστεύουν ότι είναι καταπληκτικό, λατρεύουν το χώρο για να ξεφύγουν από τη ζωή τους και να χαλαρώσουν, είπε.

Δείτε photos:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ “τελείωσε” τον ΠΑΟΚ και πήρε το ντέρμπι της U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον...

Πρωταθλητής της Super League U17 ο Παναθηναϊκός!

Παρά την ισοπαλία με 1-1 με την ΑΕΛ, η...

Απτόητη η U15 του ΠΑΟΚ – Δεν την σταμάτησε ούτε η ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την έδρα της ΑΕΚ, επικρατώντας...

Πέρασε από την ΑΕΛ η U15 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με νίκη με 3-0 από την...

Τα highlights της μεγάλης απονομής του Πανιωνίου στη Super League 2 U17!

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και κατέκτησε το πρωτάθλημα U17 της Super League...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ