Plus

Ξεκίνησε ο μεγάλος διαγωνισμός του TikTok!

Η πλατφόρμα ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη με το Enthusiast Gaming και το e.l.f. Cosmetics για τη διοργάνωση του διαγωνισμού “TikTok Gamers Got Talent”. Στόχος είναι να βρεθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο επόμενος μεγάλος superstar του δικτύου, που όμως θα σχετίζεται με το gaming.

Η πρεμιέρα της σειράς επεισοδίων που θα προβληθούν για το διαγωνισμό θα γίνει στις 9 Μαΐου και το δώρο που θα διεκδικήσουν οι ενδιαφερόμενοι αγγίζει τα 25 χιλιάδες δολάρια.

Όσοι θέλουν να μπουν στο διαγωνισμό μπορούν να εγγραφούν στο GamersGotTalent.com και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους (χρησιμοποιώντας στο post το #TikTokGGT), η οποία θα κρίνεται κάθε εβδομάδα και από διαφορετικά άτομα της αγοράς που θα βρίσκονται στην επιτροπή.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν διάσημοι TikTokers, βετεράνοι gamers, αλλά και εκπρόσωποι των εταιρειών που προσφέρουν τα δώρα και των χορηγών.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κωνσταντέλιας δεν… κοίταζε μεταγραφή – Η “ασφυκτική” πίεση που δέχθηκε!

Από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να έρχονται τα...

Υπέγραψε το συμβόλαιο του ο “Ντέλιας” με τη Ντόρτμουντ!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο...

Ο Κωνσταντέλιας φέρνει… Ελληνόπουλο της Ντόρτμουντ στον ΠΑΟΚ!

Η μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ μπαίνει...

Μεταγραφή από το… Άργος για την U19 του “Τίτορμου”!

Ο νεαρός αμυντικός Γιώργος Μακρής αποχωρεί από τον Αριστέα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ