Plus

Ξεκίνησε ο μεγάλος διαγωνισμός του TikTok!

Η πλατφόρμα ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη με το Enthusiast Gaming και το e.l.f. Cosmetics για τη διοργάνωση του διαγωνισμού “TikTok Gamers Got Talent”. Στόχος είναι να βρεθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο επόμενος μεγάλος superstar του δικτύου, που όμως θα σχετίζεται με το gaming.

Η πρεμιέρα της σειράς επεισοδίων που θα προβληθούν για το διαγωνισμό θα γίνει στις 9 Μαΐου και το δώρο που θα διεκδικήσουν οι ενδιαφερόμενοι αγγίζει τα 25 χιλιάδες δολάρια.

Όσοι θέλουν να μπουν στο διαγωνισμό μπορούν να εγγραφούν στο GamersGotTalent.com και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους (χρησιμοποιώντας στο post το #TikTokGGT), η οποία θα κρίνεται κάθε εβδομάδα και από διαφορετικά άτομα της αγοράς που θα βρίσκονται στην επιτροπή.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν διάσημοι TikTokers, βετεράνοι gamers, αλλά και εκπρόσωποι των εταιρειών που προσφέρουν τα δώρα και των χορηγών.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δοκιμάζει δυο ταλεντάκια η Καλαμάτα!

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Α.Ο. Τσικλητήρας Πύλου στα...

Κάνει πρεμιέρα η Εθνική Ομάδα Νέων στο EURO U19!

Η Εθνική Νέων (U19) ρίχνεται την Τετάρτη 03/06 στις...

Ο Τζόλης “πυροβολά” ασταμάτητα και… οι Ιταλοί “κρυφοκοιτάζουν”!

Στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα έχει επανέλθει δυναμικά το...

“Σημαντικά τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών”!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, έκανε τον...

Τα “σπάει” η… Mini Movie του Παναθηναϊκού για την αήττητη U17! (vid)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε μια εξαιρετική παραγωγή αφιερωμένη στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ