Σάββατο, 27/07/24
Plus

Οι top-5 ποδοσφαιρικές ταινίες για την καραντίνα! (vids)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Το talentabout.gr σας παρουσιάζει τις 5 κορυφαίες ταινίες για το ποδόσφαιρο. Ευκαιρία είναι τώρα που βρισκόμαστε σε καραντίνα στα σπίτια μας να κάτσουμε να τις δούμε.

Μπάλα για Καταραμένους

To 1974 η κορυφαία ομάδα της Αγγλίας εκείνη την εποχή, Leeds United, προσλαμβάνει για προπονητή τον επιτυχημένο Μπράιαν Κλαφ από την Derby County. O Kλαφ είναι ορκισμένος εχθρός του προηγούμενου προπονητή της Leeds, Ντον Ρέβι και του στυλ του παιχνιδιού της ομάδας (θεωρείτο η πλεόν “βρόμικη” ομάδα της Αγγλίας). Χωρίς καμία δική του επιλογή στο δυναμικό της ομάδας, αποφασίζει να αλλάξει τα πάντα, λέγοντας στους παίκτες πως καλό είναι να ξεφορτωθούν όλα τους τα τρόπαια γαιτί κανένα σπό αυτά δεν κερδήθηκε δίκαια. Η θητεία του Κλαφ στη Leeds διήρκησε μόλις 44 μέρες.

 

 

Goal!

Ο Σάντι, νεαρός λατίνος μάγος της μπάλας, έχει έναν και μοναδικό σκοπό στην ζωή του: Να γίνει κάποια στιγμή επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το όνειρο του θα αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα, από την στιγμή που θα προσκληθεί να δοκιμαστεί στην ομάδα της Νιούκαστλ, όπου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα του σπορ…

 

 

Η μεγάλη απόδραση των 11

Ένα γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, “φιλοξενεί” μερικούς από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Ένας αξιωματικός των Ναζί θέλει να οργανώσει αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των κρατουμένων και μιας γερμανικής ομάδας, στα πλαίσια της ναζιστικής προπαγάνδας. Οι κρατούμενοι, όμως, βλέπουν σ’ αυτόν τον αγώνα τη μοναδική ευκαιρία τους να αποδράσουν.

 

 

Green Street Hooligans

Ένας νεαρός Αμερικάνος, ο Ματ, αποβάλλεται από το Χάρβαρντ και μετακομίζει προσωρινά στην Αγγλία για να βρει την αδερφή του. Εκεί, θα γνωρίσει τον Πιτ, έναν φανατικό οπαδό της Γουέστ Χαμ, ο οποίος θα τον εντάξει στις τάξεις των φανατικών οπαδών και στον κόσμο της ανελέητης βίας. Σύντομα θα καταλάβει ότι ο ενθουσιασμός του τον έχει κάνει να ξεπεράσει τα όρια καθώς η κατάσταση στους δρόμους γίνεται επικίνδυνη αλλά η ζωή του θα έχει πλέον αλλάξει ριζικά.

 

 

Football Factory

Περιγραφή του χουλιγκανισμού στην Αγγλία, μέσα από τις ιστορίες τεσσάρων αντρών και της “εταιρείας” που έχουν ιδρύσει. Στόχος τους είναι η συμπλοκή με “εταιρείες” άλλων ομάδων, σαν μέσο απόδρασης από τη μιζέρια της κοινωνικής περιθωριοποίησης. Η ταινία μας μυεί στον σκοτεινό κόσμο των χούλιγκανς. Σκιαγραφεί την ψυχοσύνθεση του Βρετανού οπαδού- πολεμιστή  οποίος συγκροτεί ομάδες κρούσης με στόχο, όχι μόνο τη βίαιη αντιπαράθεση, αλλά και την συσπείρωση σ’ ένα σύνολο, μέσα από το οποίο βιώνει τη δύναμη και την σημασία του να ανήκεις κάπου.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...