Παρασκευή, 29/03/24
Τένις

Η 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια με πολύ μέλλον! (photo)

Η Μιχαέλα Λάκη εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό. Είναι μόλις 15 ετών, όμως το ταλέντο και η ποιότητα της είναι ήδη ευδιάκριτα.

Η Ελληνίδα τενίστρια επί του παρόντος βρίσκεται στο Νο38 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors, κερδίζοντας 29 θέσεις, μετά και την εξαιρετική παρουσία της στην Κρισιούμα και το Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας.

Η Μιχαέλα έφτασε ως τα ημιτελικά του τουρνουά JA κατηγορίας της Κρισιούμα, όπου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Γαλλίδα, Οσεάν Μπαμπέλ με 6-7 (6), 6-3, 11-9. Ενώ στο Πόρτο Αλέγκρε κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο στα διπλά.

 

 

Η Μιχαέλα Λάκη δείχνει ικανή να κερδίσει τους πάντες και τα πάντα, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και παίζει πολύ ώριμα παρά το νεαρό της ηλικίας της.

θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Ευρωπαϊκό τένις γι’αυτό και έχει συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες τένις στον κόσμο, τη Mouratoglou Tennis Academy, ενώ από μικρή ηλικία προπονείται με τον Φοίβο Μιχαλόπουλο.

Πηγή: Tennis24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.