Κυριακή, 08/09/24
Plus

Συγκίνησε 13χρονος που μάζεψε 5.000 για δώρα σε άπορους! (photos)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Σε μια άκρως συγκινητική κίνηση προχώρησε 13χρονος από το Τέξας.

Συγκεκριμένα, ο Jaxson Turner μάζεψε 5.000, προκειμένου να πάρει δώρα σε 60 παιδιά άπορων οικογενειών. Ο μικρός ξεκίνησε την προσπάθεια αυτή από την 1η Οκτωβρίου. Και τα κατάφερε!

Ο πιτσιρικάς έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης από τους συνομήλικούς του. Δεν σκέφτηκε τα παιχνίδια και τα την προσωπική ευχαρίστηση. Δείχνοντας τρομερή ωριμότητα, ενδιαφέρθηκε για τους συνανθρώπους του και γέμισε με ελπίδα τον κόσμο για το μέλλον.

 

 

Μάλιστα, κάτι παρόμοιο έκανε και τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ετσι και φέτος, μέσω της πλατφόρμα GoFundMe, του Facebook και άλλων social media, έκανε έρανο για να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζονταν, προκειμένου να αγοράσει Χριστουγεννιάτικα δώρα για 60 παιδιά άπορων και άστεγων οικογενειών.

Ο Jaxson Turner, ο οποίος έχει ιδρύσει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Never Too Young To Care (N2Y2C) για αυτόν το λόγο, αναφέρθηκε στην αξιέπαινη κίνησή του, κατά τη διάρκεια του event που αποτέλεσε επιστέγασμα μίας προσπάθειας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο μικρός:

“Νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσουμε τόσες πολλές οικογένειας που λόγω της πανδημίας χάνουν τις δουλειές, τα σπίτια τους και γενικώς αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Έχουν τόσα στο κεφάλι τους για να ανησυχούν, γιατί πρέπει να έχουν και αυτό των Χριστουγεννιάτικων δώρων;

 

Πολλές οικογένειες έκλαιγαν από χαρά. Μία από τις αυτές που είχε τέσσερα παιδιά, μου είπε η μητέρα πως τα παιδιά της δεν είχαν φορέσει ποτέ καινούργια παπούτσια”.

 

Τέλος, σχετικά με το πώς του ήρθε η ιδέα να προχωρήσει στη δημιουργία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, το Πάσχα πριν από δύο χρόνια, ο 13χρονος είπε:

“Η μητέρα μου με ρωτούσε τι δώρο θα ήθελα για τα γενέθλιά μου και τότε αποφάσισα πως ήθελα να βοηθήσω τους άπορους να φάνε”.

Δείτε photos:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...