Viral

Κροκόδειλος πήρε στο… κατόπι ανυποψίαστο κολυμβητή! (vid)

Ενα αρκετά τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ινδονησία!

Πρωταγωνιστές ένας κολυμβητής κι ένας… κροκόδειλος! Συγκεκριμένα, ένας άνδρας κολυμπούσε αμέριμνος στη θάλασσα στην παραλία Teluk Palu στο κεντρικό Sulawesi της Ινδονησίας, όταν άρχισε να τον κυνηγάει… αθόρυβα ο κροκόδειλος.

Ο τουρίστας δεν είχε καταλάβει τίποτα, ωστόσο για καλή του τύχη ένας πωλητής είδε το κεφάλι του κροκόδειλου να φαίνεται κάτω από το νερό πολύ κοντά στον κολυμβητή.

Ο Μινάρ Ίνοβασι, λοιπόν, ο οποίος ζει κοντά, είδε τι συμβαίνει. Ενώ αρχικά απολάμβανε το νερό, παρατήρησε φυσαλίδες στο νερό τρία μέτρα μακριά από τον άντρα και στην συνέχεια είδε τον κροκόδειλο.

Ευτυχώς ο κολυμβητής με τη σειρά του κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και άρχισε να κολυμπάει γρήγορα προς την ακτή.

Τελικά για καλή του τύχη, βγήκε με ασφάλεια από το νερό και σώθηκε!

Δείτε το video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Άρης πέρασε τον Ατρόμητο και βρίσκει… ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Άρης κατάφερε να προκριθεί κόντρα στον Ατρόμητο, επικρατώντας...

Στον τελικό της Super League 2 U19 ο Μακεδονικός!

Ο Μακεδονικός θα είναι ο αντίπαλος του Ηρακλή στον...

Πέρασε τον Πανιώνιο και πήγε τελικό ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής βρήκε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον...

Πρώτη νίκη για την Εθνική Παίδων επί της Σουηδίας!

Η Εθνική Παίδων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 3-2...

“Νίκη με πίστη στις αρχές μας και προετοιμασία για Γερμανία”!

Ανάμεσα στην ικανοποίηση για τη νίκη 5-0 επί της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ