Στίβος

“Πάγωσε” το ΟΑΚΑ με τον τραυματισμό του ο 20χρονος Πανταζής! (photo)

Μεγάλη θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό ο σημερινός τραυματισμός του νεαρού πρωταθλητή, Ανδρέα Πανταζή.

Ο 20χρονος αθλητής του τριπλούν (γεννημένος στις 24/06/2020) αποκόμισε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, από την σημερινή του προπόνηση στο ΟΑΚΑ και χρειάστηκε να μεταφερθεί επειγόντος στα επείγοντα του ΚΑΤ.

Όλα ξεκίνησαν όταν δεν κατάφερε να ελέγξει τα βάρη κατά την διάρκεια του προγράμματος, με αποτέλεσμα να περάσει όλο το χέρι του μέσα από την τζαμαρία.

 

 

Όπως αναφέρει η διάγνωση, η οποία έγινε γνωστή και από τον ΣΕΓΑΣ, ο ταλαντούχος άλτης υπέστη ρήξη τένοντα του αντίχειρα σε επίπεδο 30%-40%, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν και κόψιμο δύο εκατοστών στον τρικέφαλο του χεριού.

Έτσι ο Πανταζής θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για ένα μήνα.

Πρόκειται για μία δυσάρεστη εξέλιξη, για έναν αθλητή που κατέχει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία U20 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει αμυντικό και ο Κουλιεράκης φαντάζει “λουκούμι”!

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά...

Έκλεισε με νίκη η Εθνική ομάδα Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών έκλεισε τον 4ο όμιλο της League...

Ικανοποίηση για τα ταλέντα της Εθνικής Νέων!

Την ικανοποίηση τους για την επίτευξη του στόχου της...

“Με πίστη στις δυνατότητες μας, αποστολή εξετελέσθη”!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Βασίλης...

Η Εθνική μας εκπροσώπησε την UEFA στο Development Cup!

Η Εθνική Ομάδα U15 ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της ως...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ