Plus

Αηδιαστικό – Πούλησε τις… μυρωδάτες κάλτσες της για 550 ευρώ! (photos)

Η ιστορία της Ebanie Bridges έχει ως εξής…

Είναι επαγγελματίας μποξέρ, έχοντας αρκετούς τίτλους, ωστόσο κατέχει και το ψευδώνυμο Blonde Bomber.

Πρόσφατα κατάφερε να βγάλει τα πιο εύκολα… χρήματα της ζωής της, καθώς ένας θαυμαστής της ζήτησε τις κάλτσες της!

Ναι καλά διαβάσατε!

Τις κάλτσες…

Αλλά όχι πλυμένες, όπως ήταν βρώμικες και δύσοσμες.

Η Bridges, μάλιστα, που είναι από την Αυστραλία, σχολίασε πως οι οπαδοί του μποξ από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι “οι καλύτεροι, αλλά και οι πιο περίεργοι”.

Ένας.. περίεργος, λοιπόν, της έστειλε μήνυμα ότι αγοράζει τις κάλτσες της, όπως ήταν, με τον ίδιο να την παρακαλά για να αποδεχθεί το αίτημα του.

“Το περίεργο είναι ότι παίρνω πολύ περισσότερα αιτήματα για κάλτσες απ’ ό,τι για εσώρουχα”, τόνισε η Blonde Bomber. “Λοιπόν, είναι περίεργο. Είναι ένα παζάρι αν με ρωτήσεις. Αρχικά ήμουν απογοητευμένη που δεν ήθελαν να τους δώσω αυτόγραφο. Δεν υπάρχουν αγώνες αυτήν τη στιγμή. Πρέπει να βγάλω χρήματα με κάποιον τρόπο. Έχω εισερχόμενα μηνύματα από άτομα που ενδιαφέρονται για βρώμικες κάλτσες, ιδρωμένα προπονητικά εργαλεία και γυμνές φωτογραφίες των ποδιών μου, αλλά όχι για εσώρουχα”, πρόσθεσε.

Δείτε τα μηνύματα του και τα ποστ της μποξέρ:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία Παναθηναϊκός και Άρης!

Παναθηναϊκός και Άρης έμειναν στο 0-0, για την 23η...

“Χ”ωρίς γκολ το ΑΕΚ – Βόλος για τη Super League U15!

ΑΕΚ και Βόλος έμειναν στο 0-0, στην αναμέτρηση της...

Νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Πανσερραϊκού!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 2-0 επί του Πανσερραϊκού,...

Άνετο τρίποντο για την U17 του Ολυμπιακού!

Η U17 του Ολυμπιακού πέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού,...

Πήρε τη νίκη στο… φινάλε η ΑΕΚ στον Βόλο!

Η ΑΕΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ