Plus

Αηδιαστικό – Πούλησε τις… μυρωδάτες κάλτσες της για 550 ευρώ! (photos)

Η ιστορία της Ebanie Bridges έχει ως εξής…

Είναι επαγγελματίας μποξέρ, έχοντας αρκετούς τίτλους, ωστόσο κατέχει και το ψευδώνυμο Blonde Bomber.

Πρόσφατα κατάφερε να βγάλει τα πιο εύκολα… χρήματα της ζωής της, καθώς ένας θαυμαστής της ζήτησε τις κάλτσες της!

Ναι καλά διαβάσατε!

Τις κάλτσες…

Αλλά όχι πλυμένες, όπως ήταν βρώμικες και δύσοσμες.

Η Bridges, μάλιστα, που είναι από την Αυστραλία, σχολίασε πως οι οπαδοί του μποξ από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι “οι καλύτεροι, αλλά και οι πιο περίεργοι”.

Ένας.. περίεργος, λοιπόν, της έστειλε μήνυμα ότι αγοράζει τις κάλτσες της, όπως ήταν, με τον ίδιο να την παρακαλά για να αποδεχθεί το αίτημα του.

“Το περίεργο είναι ότι παίρνω πολύ περισσότερα αιτήματα για κάλτσες απ’ ό,τι για εσώρουχα”, τόνισε η Blonde Bomber. “Λοιπόν, είναι περίεργο. Είναι ένα παζάρι αν με ρωτήσεις. Αρχικά ήμουν απογοητευμένη που δεν ήθελαν να τους δώσω αυτόγραφο. Δεν υπάρχουν αγώνες αυτήν τη στιγμή. Πρέπει να βγάλω χρήματα με κάποιον τρόπο. Έχω εισερχόμενα μηνύματα από άτομα που ενδιαφέρονται για βρώμικες κάλτσες, ιδρωμένα προπονητικά εργαλεία και γυμνές φωτογραφίες των ποδιών μου, αλλά όχι για εσώρουχα”, πρόσθεσε.

Δείτε τα μηνύματα του και τα ποστ της μποξέρ:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή στα στόπερ για την ΑΕΛ!

Νέα προσθήκη για την ΑΕΛ Novibet, η οποία συνεχίζει...

Ταλεντάκι του Πανσερραϊκού αποχώρησε με… νέο προορισμό!

Νέα προσθήκη με... προδιαγραφές μαγικού για τον Μακεδονικό Αλιστράτης!Οι...

Έσταξε… μέλι για “Ντέλια” ο Κόβατς μετά το ντεμπούτο!

Δεν ήρθε η νίκη στο ντεμπούτο του Κωνσταντέλια με...

Έσταξε… ξανά “μέλι” για τον Τζόλη ο Αρτέτα!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μικέλ Αρτέτα ξαναμίλησε με...

Τσεκάρει νεαρό από τη Ρουμανία ο Παναθηναϊκός!

Η ατζέντα ενισχύσεων του Παναθηναϊκού φαίνεται πως αποκτά και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ