Ολυμπιακός

Τα ταλέντα του Ολυμπιακού για το Μάντσεστερ! (photo)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη, την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πέδρο Μάρτινς να έχει ανακοινώσει την αποστολή για το Etihad.

Μετά τη σημερινή προπόνηση, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 23άδα που θα ταξιδέψει στην Αγγλία.

Η αποστολή της ομάδας έχει τέσσερα ταλέντα, τα οποία θα προσπαθήσουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής, στη δυσκολότερη αναμέτρηση του ομίλου.

Ο λόγος για τος Ρούμπεν Βινάγκρε, Κωνσταντίνο Τζολήκη, Ηλία Καραργύρη και Βασίλη Σουρλή.

 

 

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Με προπόνηση που έγινε την Κυριακή το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League.

 

Αμέσως μετά ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα για το Μάντσεστερ και η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

 

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο νεαρός… Μουντιαλικός αστέρας του ΠΑΟΚ δίνει πολλές “υποσχέσεις”!

Το "διαμάντι" της γενιάς του 2009 άλλαξε θέση, άφησε...

“Τριάρα” και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Youth League!

Με επιβλητική εμφάνιση και τρία τέρματα στην Τούμπα, η...

Η Ρεάλ έβαλε… τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στη...

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ