Παναθηναϊκός

Τα πράγματα “ζορίζουν” για τον Μπουζούκη! (photo)

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μπουζούκης, αποκλείστηκε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όχι για τραυματισμό ή τιμωρία, αλλά για απόφαση του προπονητή του.

Ο Μπόλονι θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον ποδοσφαιριστή ότι η απόδοση του, δεν είναι ικανοποιητική, και έτσι θέλει να τον… ταρακουνήσει.

Η απόφαση αυτή έφερε… εκνευρισμό στον 22χρονο, όπου αποφάσισε να πάει “κόντρα” στην απόφαση αυτή, όπου αποφάσισε να μην μείνει στο ομαδικό φαγητό της ομάδας, όπως αναφέρει η Sportime.

 

 

Το δημοσίευμα της Ελληνικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Μπόλονι, μετά από δυο χρόνια που πρωταγωνιστεί ο Μπουζούκης, τον θεωρεί… έτοιμο και όχι νεαρό της Ακαδημίας, θέλοντας να δεις περισσότερα πράγματα στο γήπεδο από αυτόν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αν ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν αλλάξει πρόσωπο πολύ δύσκολα θα ξανακερδίσει θέση στην ενδεκάδα, ειδικά με το σύστημα που παίζει ο Μπόλονι και με την παρουσία των Κουρμπέλη και Μαουρίσιο στο ρόστερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καρέτσας είναι υποψήφιος για αντί – Λεάο στη Μίλαν!

Το όνομα του Κωνσταντίνου Καρέτσα ακούγεται πλέον σε ένα...

Ο Άρης πήρε νέο προπονητή για την U19 – Όλο το προπονητικό team της Ακαδημίας!

Ο Άρης ανακοίνωσε επίσημα το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών...

Αυτοί θα είναι οι προπονητές της Ακαδημίας του Αστέρα Aktor!

Νέα εποχή ξεκινά για την Ακαδημία του Αστέρα Aktor,...

Νεαρός της U19 του Ατρομήτου πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Γ’ Εθνικής!

Ο Αστέρας Αγίου Νικολάου ενισχύει την επιθετική του γραμμή...

Αλλαγές στον πάγκο της U19 του Άρη – Πήρε “προαγωγή” ο Παπαδόπουλος!

Ανακατατάξεις στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, με μια κίνηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ