Αγγλία

Στην… γωνία για ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ η Τότεναμ! (photo)

Την περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ εξετάζει η Τότεναμ.

Παρά την μεγάλη αντιπαλότητα που επικρατεί ανάμεσα στις δύο ομάδες του βόρειου Λονδίνου, τα “σπιρούνια” δείχνουν πρόθυμα να κάνουν κρούση για έναν ποδοσφαιριστή που έχει μεγαλώσει στις υποδομές των “κανονιέρηδων”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Τότεναμ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μέιτλαντ-Νάιλς.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, έχει εκφράσει στον 22χρονο (γεννημένος στις 29/08/1997) την επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στην ομάδα, όμως, η… περιορισμένη χρησιμοποίηση του έχουν δυσαρεστήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

 

 

Έτσι, ο Μέιτλαντ-Νάιλς σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσει το σωματείο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, προκειμένου να έχει βασικό ρόλο στον επόμενο σύλλογο που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Εδώ, λοιπόν, έρχεται η… μισητή Τότεναμ, που θέλει να εκμεταλλευτεί την συγκεκριμένη κατάσταση, προσφέροντας περίπου 36 εκατομμύρια λίρες στους συμπολίτες της για την απόκτηση του ταλαντούχου Άγγλου μέσου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη ευκολία στα δύο άκρα της άμυνας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την λιγοστή συμμετοχή του, ο Μέιτλαντ-Νάιλς έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στις τελευταίες αναμετρήσεις της Άρσεναλ, την οποία και βοήθησε σημαντικά στην κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έσταξε… μέλι για τον Τζόλη ο Αρτέτα!

Το πρόσωπο των ημερών στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Άρσεναλ...

Με νίκη τα πρώτα δυο φιλικά της U17 του ΠΑΟΚ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας...

Ο ΟΦΗ φέρνει Ελληνόπουλο από τη… Γερμανία!

Σε μία εξαιρετικά σημαντική μεταγραφική κίνηση με φόντο το...

Φιλική νίκη για την U19 του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι!

Φιλική νίκη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, πέτυχε η...

Η Εθνική Ομάδα “έδωσε” ευχές στον “Ντέλια” για τη γέννηση του παιδιού του!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννη Κωνσταντέλιας, καθώς η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ