Ισπανία

ΣΟΚ με Φατί στην Μπάρτσα – Μπαίνει… χειρουργείο! (photo)

Χωρίς τον Ανσού Φατί θα πρέπει να μάθει να… ζει η Μπάρτσα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Μπάρτσα αποκόμισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια της χθεσινής νίκης της ομάδας του με 5-2 απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις, για το πρωτάθλημα.

Ειδικότερα, ο 18χρονος (γεννημένος στις 31/10/2002) υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και αύριο θα περάσει από την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα τραυματισμού.

 

 

Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά, καθώς υπάρχει πιθανότητα ο νεαρός να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τέσσερις μήνες!

Αυτό σημαίνει ότι ο Φατί μπορεί να χάσει την μισή χρονιά της Μπάρτσα, με τον ίδιο να είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχοντας σημειώσει 5 γκολ και έχοντας μοιράσει 4 τελικές πάσες σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως και να έχει, μετά την αυριανή χειρουργική επέμβαση αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακριβές διάστημα απουσίας του ταλαντούχου Ισπανού διεθνή εξτρέμ.

Μακάρι ο νεαρός να έχει μια ταχεία ανάρρωση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφατικό τρίποντο για τον Άρη επί του ΟΦΗ!

Νίκη για τον Άρη στο τελευταίο παιχνίδι στη φετινή...

“Θα απολαύσουμε το όμορφο ταξίδι, φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορούμε”!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, μίλησε μετά...

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής βρίσκεται ο… Άρης!

Στο Μαρόκο βρίσκεται αυτές τις μέρες άνθρωπος του Άρη,...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων για την Παραγουάη!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Προπαίδων (γεννηθέντες...

Σε καλό όμιλο η Εθνική Παίδων U17 στο Παγκόσμιο!

Στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ