Σάββατο, 11/05/24
Παναθηναϊκός

Όταν ο Καραγιάννης έκανε το όνειρο… πραγματικότητα! (photo)

Μπορεί το 2020 να αποτελεί για πολλούς το χειρότερο ημερολογιακό έτος των τελευταίων δεκαετιών για την ανθρωπότητα, ωστόσο, ο Δημήτρης Καραγιάννης έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.

Ο νεαρός έζησε αυτό που πολλοί… πιτσιρικάδες ονειρεύονται ήδη από τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

Ως γνωστόν, στο πρόσφατο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλων Σμύρνης για το πρωτάθλημα, ο Καραγιάννης πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του.

Ο νεαρός είδε τον προπονητή του να τον καλεί από τον πάγκο, έκανε την κατάλληλη προθέρμανση και ρίχτηκε στην… μάχη.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 27/02/2001) κεντρικός αμυντικός προέρχεται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του οποίου πιστέυουν με κλειστά… μάτια στις προοπτικές που έχει.

Μάλιστα, για την U19 του συλλόγου έδωσε το παρών σε 34 παιχνίδια, ενώ στην πρώτη του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε για συνολικά 13 λεπτά.

 

 

Πάντως, παρά το ποδαρικό του, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Καραγιάννης δεν περίμενε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο, όμως, όπως αποδείχθηκε, ποτέ δεν πρέπει να σταματάς να… ελπίζεις!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής φόραγε μέχρι τα 12 του την φανέλα του ΠΑΟΚ Μάνδρας, με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” να τον εντοπίζουν και να διαπιστούν ότι πρόκειται για… αστεράκι.

Από εκείνη την ηλικία, ο Καραγιάννης βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και τον Οκτώβριο του 2018 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Πάντως, μόλις το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε να κάνει “δειλά-δειλά” βήματα προς την πρώτη ομάδα, ενώ, στις 18 Ιουλίου βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας του για ένα παιχνίδι των Play-Off του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Έτσι λοιπόν, ενώ πλέον έχουμε Νοέμβριο, ο νεαρός Καραγιάννης έχει ήδη ξεκλειδώσει το “επίτευγμα” της πρώτης συμμετοχής με τον αγαπημένο του σύλλογο, αν και η τύχη τον… ευνόησε, με τον τραυματισμό του Πούγγουρα.

Ωστόσο, κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις, με τον Παναθηναϊκό να έχει στην κατοχή του ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που με κατάλληλο χειρισμό μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα στο μέλλον, εάν φυσικά του δοθούν οι ανάλογες ευκαιρίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Ρονάλντο… ξηλώνεται “χοντρά” για προσωπικό στο ξενοδοχείο του!

Ο Πορτογάλος αστέρας θέλει να... στελεχώσει το ξενοδοχείο του, με επαγγελματίες και δίνει ένα τρελό ποσό ως...
Viral

Ο Χάαλαντ έριξε… άκυρο στο Netflix!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν... ψήθηκε ιδιαίτερα να γίνει "ηθοποιός" σε σειρά του Netflix, δίνοντας πανηγυρικό άκυρο. Το Netflix...
Αγγλία

Θα “ραγίσει” το Άνφιλντ στις 28 Μαίου με το…...

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ και το μεγάλο αντίο έχει οριστεί, τότε που θα...
Αγγλία

Ο Τσιμίκας εκεί… καταλήγει μετά τη Λίβερπουλ!

Ο Κώστας Τσιμίκας δύσκολα θα μείνει στη Λίβερπουλ, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες. Η έλευση...
ΟΦΗ Ακαδημία

Τέσσερα ταλέντα του ΟΦΗ έγιναν επαγγελματίες!

Ο ΟΦΗ έδωσε επαγγελματικά συμβόλαια σε τέσσερα νεαρά ταλέντα του, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του προς αυτούς. Ο λόγος...