ΠΑΟΚ

Ο πρώτος νεαρός που… ενεργοποιείται με Γκαρσία! (photo)

Ο Πάμπλο Γκαρσία τσεκάρει τους νεαρούς που… σταμάτησαν να παίρνουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, ενώ είχαν αγωνιστεί κάποιες αναμετρήσεις.

Κάπως έτσι έφτασε στον Θεοχάρη Τσιγγάρα (γεννημένος στις 20/08/2000), όπου αναμένεται να ενεργοποιηθεί ξανά με την πρώτη ομάδα.

Ο προπονητής του δικεφάλου περιμένει να ανεβάσει στροφές ο 20χρονος, ο οποίος έχει έλλειψη αγώνων, καθώς δεν έπαιρνε χρόνο από τον Φερέιρα και έτσι μπαίνει σε φάση… επιστροφής.

 

 

Να σημειώσουμε πως ο Τσιγγάρας είναι “παιδί” του Γκαρσία, καθώς ο Ουρουγουανός ανέδειξε τον ταλαντούχο άσο, βάζοντας τον συνεχώς βασικό στην U19.

Ο νεαρός μέσος αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την Αιντχόφεν και δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται.

Μάλιστα δεν είναι ο πρώτος νεαρός που θα πάρει ο Γκαρσία, αλλά υπάρχει ακόμη ένας από την U19. (Διαβάστε ΕΔΩ για ποιον πρόκειται)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι κλήσεις του Ταουσιάνη για Μάλτα και Γερμανία!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, κάλεσε 24...

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για τα προκριματικά του EURO!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, απηύθυνε πρόσκληση...

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Κορασίδων στο EURO!

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 5-0 από την αντίστοιχη της...

“Εξάστερη” εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 6-0...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ