ΠΑΟΚ

Ιταλική… αποθέωση για τον Τζόλη! (photo)

Δεν σταματά να τραβά τα βλέμματα πάνω του ο Χρήστος Τζόλης.

Ο 18χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 30/01/2002) εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς μέχρι στιγμής, πράγμα που φαίνεται και από τις εμφανίσεις του.

Ο πιτσιρικάς έχει εξελιχθεί σε κομβικό στέλεχος του ΠΑΟΚ και μετρά συνολικά 3 γκολ και 2 ασίστ σε 11 συμμετοχές.

 

 

Μοιραία η απόδοση του έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον πάνω του, με τις επιδόσεις του να απασχολούν και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, οι οποίοι εργάζονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο πρώην σκάουτερ της Γιουβέντους και άλλοτε τεχνικός διευθυντής των Κατάνια και Μεσίνα, Κρίστιαν Αργκούριο, μίλησε για τον νεαρό άσο των Θεσσαλονικιών, εκθειάζοντας το ταλέντο του.

Συγκεκριμένα ερωτώμενος για το ποια ταλέντα ξεχωρίζει από το εξωτερικό, ανέφερε πως ο Τζόλης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει διακρίνει μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Υπάρχουν πολλά ταλέντα. Ο Μάριο Βούσκοβιτς της Χάιντουκ, ο Τζόσκο Γκβάρντιολ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Μπριάν Μπουέμο της Μπρέντφορντ αλλά και ο Χρήστος Τζόλης του ΠΑΟΚ, που παίζει τόσο σαν δεύτερος επιθετικός, όσο και σαν εξτρέμ και είναι γεννημένος το 2002”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε ταλεντάκι ο ΟΦΗ για την U15 του από τον ΑΟΑΝ!

Ακόμη ένα ταλεντάκι του ΑΟΑΝ πήρε μεταγραφή στην U15...

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Δεν ήθελε την… πώληση του Μανδά ο Σάρι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται πως δεν ήθελε να πουλήσει...

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ