Γερμανία

Η… απίστευτη αμηχανία του Χάαλαντ! (vid)

Μπορεί στους αγωνιστικούς χώρους να είναι ένας από τους πιο “καυτούς” επιθετικούς της Ευρώπης, ωστόσο, ο Έρλινγκ Χάαλαντ παραμένει ένα… παιδί.

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 21/07/2000) αστέρας της Ντόρτμουντ ήταν εξαιρετικός για ακόμη μια φορά, καθώς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης απέναντι στην Μπριζ. σημείωσε 2 γκολ, στην επιβλητική νίκη της ομάδας του με 0-3.

Αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα στο Βέλγιο, ο ταλαντούχους επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη, αποδεικνύοντας ξανά ότι δεν το… έχει με το πολύ “μπλα-μπλα”.

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα σύγχρονα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Χάαλαντ εξακολουθεί να είναι ένας πολύ νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπροστά από την κάμερα… κολλάει.

Ειδικότερα, ο Χάαλαντ έδινε πολύ σύντομες απαντήσεις στις ερωτήσεις που δέχθηκε, ενώ, ο δημιοσιογράφος που του έπαιρνε συνέντευξη, τον ρώτησε στο τέλος εάν θα περάσει το βράδυ… μόνος του, με τον Νορβηγό διεθνή να έρχεται σε τεράστια αμηχανία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://twitter.com/FutbolBible/status/1324252610581450755

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη απόφαση του ΟΦΗ για τις U17 και U15 ομάδες του!

Ο ΟΦΗ θέλει να δώσει στα ταλέντα του μια...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων U16 για την Πορτογαλία!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Προπαίδων (U16),...

Διπλό για Ατρόμητο στις Σέρρες!

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για...

Η ΑΕΚ “τελείωσε” τον ΠΑΟΚ και πήρε το ντέρμπι της U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον...

Πρωταθλητής της Super League U17 ο Παναθηναϊκός!

Παρά την ισοπαλία με 1-1 με την ΑΕΛ, η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ