Ισπανία

Ένας αστέρας της Μπάρτσα… κακοπερνάει και το “φωνάζει”! (photos)

Ένας… χάος επικρατεί στο κεφάλι του Μίραλεμ Πιάνιτς αυτή τη περίοδο.

Ο Βόσνιος διεθνής μέσος μετακινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Γιουβέντους στην Μπάρτσα, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει την νέα του ομάδα να ξανά ζήσει τις παλιές καλές… εποχές.

Ωστόσο, μόνο αυτό δεν κάνει ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος άσος έχει καταγράψει 7 συμμετοχές με τους Καταλανούς, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Ευρώπη, και οι περισσότερες από τον πάγκο.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Μπάρτσα, ο Πιάνιτς βρέθηκε ξανά στον πάγκο και πέρασε ως αλλαγή μόλις για τέσσερα αγωνιστικά λεπτά, με την ομάδα του, πάντως, να κερδίζει την αναμέτρηση απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις, με το επιβλητικό 5-2.

Μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, ο Πιάνιτς έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία περιλαμβάνει μερικές φωτογραφίες του ίδιου, κυρίως από τον πάγκο, ενώ ως σχόλιο υπάρχει μία… τελεία.

Χωρίς αμφιβολία, ο δεξιοτέχνης ποδοσφαιριστής εξέφρασε με… πλάγιο τρόπο την έντονη δυσαρέσκεια του για τον χρόνο του συμμετοχής, κάτι το οποίο εάν συνεχιστεί, ίσως οδηγήσει στον πρόωρο αποχωρισμό του από την Βαρκελώνη.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

.

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

Ανανέωσε ένα μεγάλο του πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χτίζει πάνω στο δικό του...

Θέλει την πρώτη νίκη η ΑΕΚ στο Youth League!

Λίγες ώρες πριν γίνει η σέντρα του μεγάλου ματς...

Η ΕΠΟ εξετάζει το ενδεχόμενο για… ΔΥΟ νεαρούς στις ενδεκάδες στο πρωτάθλημα!

Η ΕΠΟ φαίνεται αποφασισμένη να δώσει παραπάνω χώρο στους...

Το Κύπελλο… Μέσι επιστρέφει με μεγάλες Ακαδημίες!

Η ιδέα του Λιονέλ Μέσι να δημιουργήσει μια διοργάνωση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ