Ισπανία

Απίστευτα πράγματα με Μέσι: “Αν δεν σου αρέσει, εκεί είναι η πόρτα”! (photo)

Το τέλος της περσινής σεζόν ήταν εκρηκτικό για τη Μπαρτσελόνα, όπως αποκαλύπτει η Mundo Deportivo.

Η Μπαρτσελόνα την περσινή σεζόν άλλαξε δύο προπονητές, με αποτέλεσμα η εικόνα της ομάδας να μην είναι αυτή που θα έπρεπε.

Ας επικεντρωθούμε όμως στη δεύτερη θητεία της ομάδας, με τον Κίκε Σετιέν στον πάγκο, να προκαλεί δονήσεις τελευταίες αγωνιστικές της ομάδας.

Με αρκετούς ποδοσφαιριστές τότε να τα βάζουν με τον Κίκε Σετιέν. Μάλιστα, μετά την οδυνηρή ισοπαλία κόντρα στη Θέλτα στο “Μπαλαΐδος”, όπου σε εκείνο το σημείο χάθηκε το πρωτάθλημα, έγινε η… έκρηξη!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι από τις μεγαλύτερες ημέρες της ομάδας, όμως εκείνο το παιχνίδι ήταν αυτό που δέχτηκε τη μεγαλύτερη επίθεση από προπονητή.

 

 

Ο Σετιέν, στα αποδυτήρια της ομάδας, φέρεται πως χρέωσε το αρνητικό αποτέλεσμα στον αρχηγό, με τον αργεντινό να προσπαθεί να δικαιολογηθεί και τον τότε προπονητή της ομάδας να του μεταφέρει τα εξής “Αν δεν σου αρέσει, εκεί είναι η πόρτα”.

Αν ισχύει αυτό, τότε σημαίνει πως η κατάσταση όχι απλά είχε φτάσει στα όρια. Αλλά τα είχε ξεπεράσει κιόλας. Σε εκείνο το ματς με τη Θέλτα ο Λουίς Σουάρες είχε “αρπαχτεί” με τον Σαράμπια, ενώ ο Άλμπα είχε αποχωρήσει από το γήπεδο εξοργισμένος…

Από τις πιο θλιβερές εικόνες της Μπαρτσελόνα εκείνη η περίοδος, που εξηγεί την κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καρέτσας “βλέπει” ενδιαφέρον από ομάδα… έκπληξη!

Το καλοκαίρι που έρχεται ανήκει στον Κωνσταντίνο Καρέτσα. Ο...

Ιταλική ομάδα… μπήκε δυνατά στο “κόλπο” για Παυλίδη!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται για άλλο ένα καλοκαίρι στο...

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει αμυντικό και ο Κουλιεράκης φαντάζει “λουκούμι”!

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά...

Έκλεισε με νίκη η Εθνική ομάδα Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών έκλεισε τον 4ο όμιλο της League...

Ικανοποίηση για τα ταλέντα της Εθνικής Νέων!

Την ικανοποίηση τους για την επίτευξη του στόχου της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ