Ολυμπιακός

Άνοιξε την… πόρτα της εξόδου ο πατέρας του Λοβέρα! (photo)

Ο Ολυμπιακός απέκτησε πέρυσι το νεαρό ποδοσφαιριστή Μάξι Λοβέρα (γεννημένος στις 09/03/1999) και μετά από ένα χρόνο έχει έρθει πρόταση για το νεαρό.

Ο 21χρονος (09/03/1999) Αργεντινός μπορεί να μην έθελξε με την παρουσία του, αλλά ο συνδυασμός ηλικίας, ταλέντου και προοπτικής, δεν περνάει απαρατήρητος από σημαντικούς συλλόγους.

Ο νεαρός πραγματοποίησε πέρυσι 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από πουθενά.

 

 

Φέτος έχει αγωνιστεί σε δυο αναμετρήσεις, δίνοντας μάλιστα και δυο ασίστ, ωστόσο η σεζόν έχει ακόμη δρόμο για να αυξήσει τις συμμετοχές του.

Αυτό τον έχει δυσαρεστήσει και θέλει να αγωνίζεται, ακόμα και αν αυτό σημαίνει αποχώρηση.

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή προχώρησε σε δηλώσεις, για το θέμα, κάτι που φούντωσε τις φήμες.

Ο πατέρας του Μάξι Λοβέρα πάντως μιλώντας στο ESPN επισήμανε:

“Εάν η Βάσκο φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ο Μάξι θα ήθελε να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα της Βραζιλίας. Θα ήταν τιμή του να παίξει σε μια ομάδα με τέτοια ιστορία”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήττα για την Εθνική από την Ισπανία και τώρα… Ισραήλ!

Η Εθνική Νέων Ανδρών γνώρισε την πρώτη της ήττα...

“Ο ΟΦΗ επιλέγει να δώσει βάση στις ακαδημίες”!

Με ξεκάθαρο μήνυμα και σαφή φιλοσοφία ξεκίνησε η νέα...

Στον Παναιτωλικό ο Προδρομίτης!

Ο Παναιτωλικός απέκτησε έναν αμυντικό με γνώση της κατηγορίας...

“Πάτησαν” γήπεδο για τη νέα σεζόν οι U19 και U17 του ΟΦΗ!

Η Elite Ακαδημία του ΟΦΗ μπαίνει σε ρυθμούς νέας...

Η Νίκη Βόλου πήρε νεαρό του ΠΑΟΚ – Ανακοινώθηκε!

Η Νίκη Βόλου δεν περιορίζεται μόνο σε έμπειρες προσθήκες....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ