Ολυμπιακός

Άνοιξε την… πόρτα της εξόδου ο πατέρας του Λοβέρα! (photo)

Ο Ολυμπιακός απέκτησε πέρυσι το νεαρό ποδοσφαιριστή Μάξι Λοβέρα (γεννημένος στις 09/03/1999) και μετά από ένα χρόνο έχει έρθει πρόταση για το νεαρό.

Ο 21χρονος (09/03/1999) Αργεντινός μπορεί να μην έθελξε με την παρουσία του, αλλά ο συνδυασμός ηλικίας, ταλέντου και προοπτικής, δεν περνάει απαρατήρητος από σημαντικούς συλλόγους.

Ο νεαρός πραγματοποίησε πέρυσι 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από πουθενά.

 

 

Φέτος έχει αγωνιστεί σε δυο αναμετρήσεις, δίνοντας μάλιστα και δυο ασίστ, ωστόσο η σεζόν έχει ακόμη δρόμο για να αυξήσει τις συμμετοχές του.

Αυτό τον έχει δυσαρεστήσει και θέλει να αγωνίζεται, ακόμα και αν αυτό σημαίνει αποχώρηση.

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή προχώρησε σε δηλώσεις, για το θέμα, κάτι που φούντωσε τις φήμες.

Ο πατέρας του Μάξι Λοβέρα πάντως μιλώντας στο ESPN επισήμανε:

“Εάν η Βάσκο φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ο Μάξι θα ήθελε να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα της Βραζιλίας. Θα ήταν τιμή του να παίξει σε μια ομάδα με τέτοια ιστορία”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

Ο Συλαϊδόπουλος θέλει να κρατήσει έναν νεαρό στη Ριο Άβε!

Ο Γκουστάβο Μάντσα έφτασε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι...

Νέο ταλέντο στην Ακαδημία του Αστέρα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τις ακαδημίες της Εράνης Φιλιατρών...

Οι Πορτογάλοι τσεκάρουν ταλέντο της U15 του Ολυμπιακού!

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού —...

Αναχώρησε για Γερμανία η U15 του ΟΦΗ!

Με προορισμό το Μάνχαϊμ της Γερμανίας αναχώρησε το πρωί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ