Σάββατο, 11/05/24
Ολυμπιακός

Ζητά “χοντρό” χρήμα για Λοβέρα ο Ολυμπιακός – Ήρθε πρόταση! (photo)

Ο Ολυμπιακός απέκτησε πέρυσι το νεαρό ποδοσφαιριστή Μάξι Λοβέρα (γεννημένος στις 09/03/1999) και μετά από ένα χρόνο έχει έρθει πρόταση για το νεαρό.

Ο 21χρονος (09/03/1999) Αργεντινός μπορεί να μην έθελξε με την παρουσία του, αλλά ο συνδυασμός ηλικίας, ταλέντου και προοπτικής, δεν περνάει απαρατήρητος από σημαντικούς συλλόγους.

Ο νεαρός πραγματοποίησε πέρυσι 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από πουθενά.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει to10.gr, πριν από λίγες ημέρες έφτασε επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πώλησή του.

Για την ακρίβεια η πρόταση αυτή προήλθε από την Ίντερ Μαϊάμι, την ομάδα του Ντέβιντ Μπέκαμ, η οποία είχε ύψος 3 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από την ομάδα του Πειραιά, καθώς τα χρήματα αυτά δεν ήταν αρκετά και την πώληση του ποδοσφαιριστή.

Να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός είχε δαπανήσει 3,5 εκατομμύρια για την μεταγραφή του νεαρού.

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε στους Αμερικανούς ότι για να συζητήσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο συζήτησης για την πιθανότητα παραχώρησης του Λοβέρα, θα πρέπει να πέσει στο τραπέζι ένα ποσό που θα ξεκινάει από τα 8.000.000 €.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Αμερικανοί θα επανέλθουν με νέα πρόταση, που θα περιλαμβάνει και περισσότερα χρήματα, αλλά και πιθανόν κάποια μορφή συνιδιοκτησίας ή θα προτείνουν στον Ολυμπιακό να διατηρήσει ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Ρονάλντο… ξηλώνεται “χοντρά” για προσωπικό στο ξενοδοχείο του!

Ο Πορτογάλος αστέρας θέλει να... στελεχώσει το ξενοδοχείο του, με επαγγελματίες και δίνει ένα τρελό ποσό ως...
Viral

Ο Χάαλαντ έριξε… άκυρο στο Netflix!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν... ψήθηκε ιδιαίτερα να γίνει "ηθοποιός" σε σειρά του Netflix, δίνοντας πανηγυρικό άκυρο. Το Netflix...
Αγγλία

Θα “ραγίσει” το Άνφιλντ στις 28 Μαίου με το…...

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ και το μεγάλο αντίο έχει οριστεί, τότε που θα...
Αγγλία

Ο Τσιμίκας εκεί… καταλήγει μετά τη Λίβερπουλ!

Ο Κώστας Τσιμίκας δύσκολα θα μείνει στη Λίβερπουλ, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες. Η έλευση...
ΟΦΗ Ακαδημία

Τέσσερα ταλέντα του ΟΦΗ έγιναν επαγγελματίες!

Ο ΟΦΗ έδωσε επαγγελματικά συμβόλαια σε τέσσερα νεαρά ταλέντα του, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του προς αυτούς. Ο λόγος...