Παναθηναϊκός

Χωρίς τέσσερα ταλέντα ο Παναθηναϊκός! (photo)

Ο Λάζλο Μπόλονι πραγματοποίησε την σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, βλέποντας τον Αλεξανδρόπουλο να αποχωρεί με κάκωση στο γόνατο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχώρησε και θα πραγματοποιήσει εξετάσεις, πριν φανεί ο ακριβής χρόνος απουσίας.

Επιπλέον, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης Μπουζούκης δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αν και ο νεαρός χαφ θα χρειαστεί μια εβδομάδα για να επανέλθει.

 

 

Εκτός πλάνων είναι και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ακολούθησε θεραπεία και περιμένει να επιστρέψει ξανά στα πλάνα της ομάδας.

Το σημαντικό της ημέρας είναι πως ο Μπουζούκης δεν είναι η κατάσταση του ανησυχητική, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός ετοιμάζεται για την Λαμία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” το παιχνίδι από το ημίχρονο ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με 2-1 επί του...

“Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι της Super League U15!

Ο Ολυμπιακός έφυγε με νίκη από την έδρα του...

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-0,...

Ένα και… καλό για τον Αστέρα στο Περιστέρι!

Νίκη για τον Αστέρα στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ