Ισπανία

Χάνει… οικειοθελώς το ντέρμπι με Μπάρτσα αστέρας της Ρεάλ! (photo)

“Δεν είμαι έτοιμος” δηλώνει ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Εντέν Αζάρ.

Με κάθε ειλικρίνεια θέλησε να μιλήσει ο Βέλγος αστέρας της ‘βασίλισσας της Ευρώπης”.

Ο Αζάρ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στους πρωταθλητές Ισπανίας, καθώς δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει ούτε στο ελάχιστον τους ανθρώπους της ομάδας τους για την επιλογή τους, να τον αποκτήσουν, το καλοκαίρι του 2019.

Βέβαια, ο 29χρονος έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία, εμφανώς, τον έχουν κρατήσει πίσω.

 

 

Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο ίδιος δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο ερχόμενο μεγάλο ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάρτσα για το πρωτάθλημα, καθώς δεν νιώθει αρκετά έτοιμος, έτσι ώστε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

Επίσης, ο Αζάρ διστάζει καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να προκύψει νέο πρόβλημα τραυματισμού, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων.

Πάντως, η παραπάνω πληροφορία έρχεται σε αντίθεση με τα περισσότερα ισπανικά δημοσιεύματα, τα οποία ισχυρίζονται ότι ο αρχηγός του Βελγίου θα δώσει κανονικά το παρών απέναντι στην… παρέα του Λιονέλ Μέσι.

Χωρίς αμφιβολία, πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστές οι… αληθινές προθέσεις του Αζάρ,  ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο κατά την φετινή σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ