Ισπανία

“Χάνει” αστέρα της για έναν μήνα η Μπάρτσα! (photo)

Συνέχεια… προβλημάτων στην Μπάρτσα.

Και οι “πονοκέφαλοι” εντός και εκτός γηπέδου συνεχίζονται.

Ειδικότερα, ο Φιλίπε Κουτίνιο ολοκλήρωσε ως τραυματίας το πρόσφατο ντέρμπι της Μπάρτσα με την Ρεάλ Μαδρίτης, κατά το οποίο η τελευταία πήρε ένα μεγαλειώδες “διπλό” με 3-1.

Αργότερα, έγινε γνωστό ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής θα απουσιάσει από τις επερχόμενες προπονήσεις της ομάδας του, όμως, όπως φαίνεται, τα πράγματα είναι ακόμη πιο σοβαρά.

 

 

Συγκεκριμένα, ο προσωπικός γιατρός της Εθνικής Ομάδας της Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ, επιβεβαίωσε ότι ο Κουτίνιο δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στις αναμετρήσεις της Σελεσάο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει μετά τις 17 Νοεμβρίου και λογικά, θα προλάβει το ντέρμπι της Μπάρτσα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στις 22 του ίδιου μήνα.

Μετά από μια ιστορική σεζόν με την Μπάγερν, ο Κουτίνιο επέστρεψε στην Βαρκελώνη προκειμένου να ενταχθεί στην Μπάρτσα, υπό την καθοδήγηση του Ρόναλντ Κούμαν.

Μέχρι στιγμής, έχει σημειώσει 2 γκολ και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ σε 6 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με νίκη από την έδρα του Άρη ο Βόλος!

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην έδρα...

Φιλική νίκη για την Εθνική Νεανίδων επί της Ουαλίας!

Η Εθνική Νεανίδων επικράτησε 2-1 της Ουαλίας σε φιλική...

Τρίποντο για τον Άρη στην έδρα του Βόλου!

Ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα...

“Χ”αλάστηκαν στην Τρίπολη, Αστέρας και Ατρόμητος!

Αστέρας και Ατρόμητος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με...

Πέρασε την Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε δυσκολία και πέρασε το εμπόδιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ