Κυριακή, 01/02/26
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
Ισπανία

“Χάνει” αστέρα της για έναν μήνα η Μπάρτσα! (photo)

Συνέχεια… προβλημάτων στην Μπάρτσα.

Και οι “πονοκέφαλοι” εντός και εκτός γηπέδου συνεχίζονται.

Ειδικότερα, ο Φιλίπε Κουτίνιο ολοκλήρωσε ως τραυματίας το πρόσφατο ντέρμπι της Μπάρτσα με την Ρεάλ Μαδρίτης, κατά το οποίο η τελευταία πήρε ένα μεγαλειώδες “διπλό” με 3-1.

Αργότερα, έγινε γνωστό ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής θα απουσιάσει από τις επερχόμενες προπονήσεις της ομάδας του, όμως, όπως φαίνεται, τα πράγματα είναι ακόμη πιο σοβαρά.

 

 

Συγκεκριμένα, ο προσωπικός γιατρός της Εθνικής Ομάδας της Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ, επιβεβαίωσε ότι ο Κουτίνιο δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στις αναμετρήσεις της Σελεσάο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει μετά τις 17 Νοεμβρίου και λογικά, θα προλάβει το ντέρμπι της Μπάρτσα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στις 22 του ίδιου μήνα.

Μετά από μια ιστορική σεζόν με την Μπάγερν, ο Κουτίνιο επέστρεψε στην Βαρκελώνη προκειμένου να ενταχθεί στην Μπάρτσα, υπό την καθοδήγηση του Ρόναλντ Κούμαν.

Μέχρι στιγμής, έχει σημειώσει 2 γκολ και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ σε 6 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Κηφισιά!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό στην έδρα της Κηφισιάς, με...

Έμειναν ισόπαλες οι U19 των Παναιτωλικού και Άρη!

Οι U19 των Παναιτωλικού και Άρη έμειναν στην ισοπαλία...

Διακόπηκε το Άρης – Παναιτωλικός, ενώ δεν έπρεπε να ξεκινήσει!

Το παιχνίδι Άρης - Παναιτωλικός για το πρωτάθλημα της...

Νίκη για την U17 του Αστέρα επί του Λεβαδειακού!

Η U17 του Αστέρα πέρασε το εμπόδιο του Λεβαδειακού...

Έβαλε… τρίτη και πέρασε τον Λεβαδειακό ο Αστέρας!

Ο Αστέρας Aktor κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ