Πέμπτη, 25/04/24
Ολλανδία

Βρέθηκε μία… ανάσα από μεγαθήριο ο Λάμπρου! (photo)

Πολύ κοντά σε μία μεγάλη ομάδα του ολλανδικού ποδοσφαίρου βρέθηκε ο Λάζαρος Λάμπρου.

Ο 22χρονος τα πηγαίνει περίφημα με τη φανέλα της Τβέντε, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, γεγονός που φέρνει στο προσκήνιο αρκετές αποκαλύψεις για τον ίδιο.

Με αφορμή την εκπληκτική του παρουσία στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην δεύτερη ομάδα της Αϊντχόβεν, όπου και πέτυχε δύο γκολ, ο Ολλανδός δημοσιογράφος, Τάιμεν Φαν Βίσινγκ, αποκάλυψε στον “αέρα” τηλεοπτικής εκπομπής πως η Άλκμααρ ήθελε να τον αποκτήσει.

 

 

Συγκεκριμένα η ολλανδική ομάδα είχε για ένα πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα τον νεαρό στη λίστα της και σκεφτόταν σοβαρά μέχρι και να τον αγοράσει. Εν τέλει όμως η υπόθεση του δεν προχώρησε.

Παρόλα αυτά πρόκειται για ένα αρκετά κολακευτικό ενδιαφέρον για τον ίδιο, που δείχνει πως δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο.

Παρά το γεγονός πως δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα 4 πρώτα επίσημα παιχνίδια της Τβέντε, δείχνει πως αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα και θα εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για τη φετινή σεζόν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19

Με δυο μεγάλα ντέρμπι έρχεται η Super League U19!

Το πρωτάθλημα της Super League U19 φτάνει στο τέλος του, με τον Ολυμπιακό να έχει ένα μικρό...
Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...