Πέμπτη, 25/04/24
Γερμανία

Βάζει… πλώρη για ντεμπούτο ο Μαυροπάνος! (photo)

Την πρώτη… της χρονιάς αναμένεται να καταγράψει ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.

Ο νεαρός Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει βρει την… υγειά του στην Γερμανία, ωστόσο, οι τραυματισμοί τον έχουν κλονίσει.

Ειδικότερα, ο 22χρονος (γεννημένος στις 11/12/1997) ποδοσφαιριστής αναμένεται εντός του ερχόμενου Σαββατοκύριακου να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ομάδα της Στουτγκάρδης.

Ο Μαυροπάνος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό εκτός δράσης, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς.

 

 

Πλέον, δείχνει να είναι πανέτοιμος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, καθώς έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, με την Στουτγκάρδη να έρχεται αντιμέτωπη με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στα πλαίσια της Bundesliga.

Μάλιστα, ο προπονητής της γερμανικής ομάδας αποκάλυψε ότι ο τραυματισμός του ταλαντούχου είναι πλέον παρελθόν και μπορεί να αγωνιστεί κανονικά, με τον ίδιο να αναφέρεται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια προς το πρόσωπο του Μαυροπάνου.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων U21, ανήκει κανονικά στην Άρσεναλ, η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2018 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Γερμανία θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά με την μορφή δανεισμού, ωστόσο, δεν αποκλείεται να μονιμοποιηθεί η θέση του, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα της αγγλικής ομάδας, ενώ, το γερμανικό ποδόσφαιρο ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό στυλ του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...