Παρασκευή, 13/02/26
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026
ΠΑΟΚ

Βάζει… πλώρη για ακόμα ένα βραβείο ο Τζόλης! (photo)

Την ευκαιρία να κατακτήσει ακόμα ένα βραβείο έχει ο Χρήστος Τζόλης.

Ο 18χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 30/01/2000) αποτελεί την αποκάλυψη του ΠΑΟΚ, καθώς έχει καταφέρει να σημειώσει συνολικά 3 γκολ και 2 ασίστ σε 8 παιχνίδια.

Οι εμφανίσεις έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση και έτσι μετά το βραβείο του Golden Boy, βάζει “πλώρη” για άλλη μία διάκριση.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της Super League, ο νεαρός άσος βρίσκεται στις 7 υποψηφιότητες για τον MVP του πρωταθλήματος για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε φυσικά και η εκπληκτική του παρουσία στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Λάρισα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ήταν καταλυτικός στην αναμέτρηση για τον “δικέφαλο” του βορρά, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στο 16′ με δυνατό σουτ από την αντίπαλη περιοχή.

Δείτε το post:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Νόα Άλεν “ψάχνεται” για ομάδα και… έχει λόγους!

Την ώρα που άπαντες γράφουν για τον Νόα Άλεν...

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

Ήττα για την Εθνική Νέων από την Κροατία!

Στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στην Κροατία η Εθνική...

“Πολύ καλή η δουλειά στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για τα όσα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ