ΠΑΟΚ

Βάζει… πλώρη για ακόμα ένα βραβείο ο Τζόλης! (photo)

Την ευκαιρία να κατακτήσει ακόμα ένα βραβείο έχει ο Χρήστος Τζόλης.

Ο 18χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 30/01/2000) αποτελεί την αποκάλυψη του ΠΑΟΚ, καθώς έχει καταφέρει να σημειώσει συνολικά 3 γκολ και 2 ασίστ σε 8 παιχνίδια.

Οι εμφανίσεις έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση και έτσι μετά το βραβείο του Golden Boy, βάζει “πλώρη” για άλλη μία διάκριση.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της Super League, ο νεαρός άσος βρίσκεται στις 7 υποψηφιότητες για τον MVP του πρωταθλήματος για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε φυσικά και η εκπληκτική του παρουσία στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Λάρισα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ήταν καταλυτικός στην αναμέτρηση για τον “δικέφαλο” του βορρά, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στο 16′ με δυνατό σουτ από την αντίπαλη περιοχή.

Δείτε το post:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ανάρτηση του ΟΦΗ για τα δυο του παιδιά που… έφτασαν μαζί στην κορυφή!

Υπάρχουν ιστορίες που ταιριάζουν απόλυτα με την έννοια του...

Παρουσίασε το πλάνο για την Elite Ακαδημία στην Αθήνα ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ κοιτάζει μπροστά και το μέλλον που σχεδιάζει...

Ποδόσφαιρο γυναικών: Εκπαίδευση, στήριξη, εξέλιξη

Η ΕΠΟ επενδύει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών,...

Ο Ολυμπιακός έχει βρει το επόμενο μεγάλο του πρότζεκτ!

Ένα νέο πρότζεκτ "δουλεύει" ο Ολυμπιακός... αθόρυβα στην Ακαδημία...

Ένας… χαμός στη Ρεάλ Μαδρίτης – Δυο αστέρες το έριξαν στο… “ξύλο”!

Αν υπήρχε αμφιβολία για την κατάσταση που επικρατεί στα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ