ΠΑΟΚ

Βάζει… πλώρη για ακόμα ένα βραβείο ο Τζόλης! (photo)

Την ευκαιρία να κατακτήσει ακόμα ένα βραβείο έχει ο Χρήστος Τζόλης.

Ο 18χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 30/01/2000) αποτελεί την αποκάλυψη του ΠΑΟΚ, καθώς έχει καταφέρει να σημειώσει συνολικά 3 γκολ και 2 ασίστ σε 8 παιχνίδια.

Οι εμφανίσεις έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση και έτσι μετά το βραβείο του Golden Boy, βάζει “πλώρη” για άλλη μία διάκριση.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της Super League, ο νεαρός άσος βρίσκεται στις 7 υποψηφιότητες για τον MVP του πρωταθλήματος για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε φυσικά και η εκπληκτική του παρουσία στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Λάρισα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ήταν καταλυτικός στην αναμέτρηση για τον “δικέφαλο” του βορρά, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στο 16′ με δυνατό σουτ από την αντίπαλη περιοχή.

Δείτε το post:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει αμυντικό και ο Κουλιεράκης φαντάζει “λουκούμι”!

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά...

Έκλεισε με νίκη η Εθνική ομάδα Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών έκλεισε τον 4ο όμιλο της League...

Ικανοποίηση για τα ταλέντα της Εθνικής Νέων!

Την ικανοποίηση τους για την επίτευξη του στόχου της...

“Με πίστη στις δυνατότητες μας, αποστολή εξετελέσθη”!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Βασίλης...

Η Εθνική μας εκπροσώπησε την UEFA στο Development Cup!

Η Εθνική Ομάδα U15 ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της ως...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ