ΟΦΗ Ακαδημία

Τρεις… μελλοντικές μεταγραφές “χτύπησε” ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην μεταγραφή τριών ταλέντων, από την Ακαδημία Λίντος Soccer.

Ο λόγος για τους 11χρονους Γιάννη Ψυκάκο, Ζαχαρία Πετούση και τον 12χρονο Νίκο Κουκουριτάκη που ενσωματώθηκαν στις Ακαδημίες των Κρητικών.

Η ανακοίνωση του Λίντο:

“Η διοίκηση της ακαδημίας του Lido Soccer με μεγάλη περηφάνια ανακοινώνει την παραχώρηση των αθλητών Κουκουριτάκη, Πετούση και Ψυκάκο στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

 

Είμαστε περήφανοι, που τρία ακόμα δικά μας παιδιά, άνοιξαν τα φτερά τους και θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο με την ασπρόμαυρη φανέλα, τιμώντας έναν ιστορικό σύλλογο και διαφημίζοντας με το καλύτερο τρόπο την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία μας.

 

Ευχόμαστε στους Νικόλαο Κουκουριτάκη (2008), Ζαχαρία Πετούση (2009) και Ιωάννη Ψυκάκο (2009) όπως και στις οικογένειές τους, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων τους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Να πάρουμε την πρόκριση στην τελική φάση”!

Την Ισλανδία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελπίδων στα play-off...

Κλήρωσε για την Εθνική – Πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας!

Την Ισλανδία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελπίδων στα play-off...

Λουίς Εντουάρντο: Το βραζιλιάνικο ταλέντο που άναψε”φωτιές” σε Ολυμπιακό και Σαχτάρ!

Φαίνεται πως ο Ιανουάριος θα έχει αρκετό λατινοαμερικάνικο "αλατοπίπερο"...

Το νεαρό ταλεντάκι της Ζακύνθου που έχει… κλέψει “καρδιές” στη Super League!

Ένα όνομα που ακούγεται όλο και πιο συχνά στα...

Οι προεπιλογές της Εθνικής Προπαίδων U15 για την Αθήνα!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ