Παναθηναϊκός

Ταλέντο του Παναθηναϊκού “κάλυψε” τον αρχηγό! (photo)

Έναν αρκετά ενεργό ρόλο είχε στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής χρησιμοποιήθηκε στο έπακρο.

Ως γνωστόν, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται υπό νέα τεχνική ηγεσία, με τον Λάζλο Μπόλονι να πιάνει δουλειά.

Ο Ρουμάνος προπονητής φαίνεται ότι στην σημερινή προπόνηση της νεάς του ομάδας επέλεξε ένα σύστημα 4-4-2, με τον νεαρό Αλεξανδρόπουλο να δίνει το παρών στο κέντρο, αντί του αρχηγού της ομάδας, Κουρμπέλη, ο οποίος κάνει αποφόρτιση.

 

 

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 26/11/2001) αμυντικός μέσος αποτελεί γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του οποίου πιστεύουν στις ικανότητες του, με αποτέλεσμα να έχει πάρει μέρος σε συνολικά 3 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αλεξανδρόπουλος συστήθηκε στο κοινό του “τριφυλλιού” κατά την περσινή σεζόν, όπου αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, και ο Βασίλης Ζαγαρίτης δοκιμάστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον 19χρονο (γεννημένος στις 04/05/2001) να ξεκινάει βασικός στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με… τετάρτη από την Καλαμάτα ο Βόλος!

Ο Βόλος δεν άφησε περιθώρια στην Καλαμάτα και έφυγε...

Ματσάρα με… εξι γκολ και τρίποντο για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα της Super League...

Από ένα γκολ σε… κάθε ημίχρονο και “καθάρισε” ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος πέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή, επικρατώντας με...

Νέα σεζόν με το… δεξί για τον Παναθηναϊκό στη Super League U15!

Νίκη στο Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό με 3-0 κόντρα...

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 3-0 του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ