Παναθηναϊκός

Ταλέντο του Παναθηναϊκού “κάλυψε” τον αρχηγό! (photo)

Έναν αρκετά ενεργό ρόλο είχε στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής χρησιμοποιήθηκε στο έπακρο.

Ως γνωστόν, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται υπό νέα τεχνική ηγεσία, με τον Λάζλο Μπόλονι να πιάνει δουλειά.

Ο Ρουμάνος προπονητής φαίνεται ότι στην σημερινή προπόνηση της νεάς του ομάδας επέλεξε ένα σύστημα 4-4-2, με τον νεαρό Αλεξανδρόπουλο να δίνει το παρών στο κέντρο, αντί του αρχηγού της ομάδας, Κουρμπέλη, ο οποίος κάνει αποφόρτιση.

 

 

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 26/11/2001) αμυντικός μέσος αποτελεί γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του οποίου πιστεύουν στις ικανότητες του, με αποτέλεσμα να έχει πάρει μέρος σε συνολικά 3 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αλεξανδρόπουλος συστήθηκε στο κοινό του “τριφυλλιού” κατά την περσινή σεζόν, όπου αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, και ο Βασίλης Ζαγαρίτης δοκιμάστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον 19χρονο (γεννημένος στις 04/05/2001) να ξεκινάει βασικός στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επτά… ταλεντάκια μετακομίζουν στην U15 του ΟΦΗ!

Επτά παίκτες από τον Αστέρα Ρεθύμνου μετακομίζουν στην U15...

Η Άρσεναλ ήρθε για Τζολάκη, αλλά…

Ο Κωνσταντής Τζολάκης έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει για το...

Η U15 του Παναιτωλικού απέκτησε νεαρό από την Ακαδημία Σφακιανάκη!

Ένας ακόμα νεαρός ποδοσφαιριστής που διαμορφώθηκε στην Ακαδημία Σφακιανάκη...

Ο ΠΑΟΚ πάει για την… έκπληξη στην Ακαδημία του!

Σοβαρό ενδιαφέρον για τη συνεργασία με τον Τίμο Καβακά...

Ο ΟΦΗ στην… κορυφή της Ελλάδας για τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών από την ακαδημία!

Μια αποκαλυπτική στατιστική έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ