Σάββατο, 14/02/26
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026
Αγγλία

Τα… έσκασε χοντρά η Λέστερ για γαλλικό “διαμαντάκι”! (photo/vid)

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή ολοκλήρωσε η Λέστερ.

Ύστερα από εβδομάδες διαπραγματεύσεων, η Λέστερ κατάφερε να κερδίσει την υπογραφή του.

Ο λόγος για τον Γουέσλεϊ Φοφανά.

Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός αποτελούσε τον νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της αγγλικής ομάδας, η οποία, εν τέλει, ικανοποίησε οικονομικά την Σεντ-Ετιέν, βγάζοντας από τα ταμεία της 33 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 17/12/2001) κεντρικός αμυντικός υπέγραψε για πέντε χρόνια, με τους ανθρώπους της Λέστερ να πιστεύουν ακράδαντα στις ικανότητες του.

Κατά την περσινή σεζόν, ο Φοφανά έδωσε το παρών σε 24 παιχνίδια με την γαλλική ομάδα, ενώ, φέτος, πριν αποχωρήσει, αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο νεαρός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου στην συγκεκριμένη θέση, και πλέον, έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, την Premier League.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Φοφανά θα αγωνιστεί και στην Ευρώπη, καθώς η Λέστερ θα πάρει μέρος στους ομίλους του φετινού Europa League.

Δείτε γιατί η Λέστερ έδωσε… εκατομμύρια για την απόκτηση του:

https://www.youtube.com/watch?v=FIA0ygpx1aA&feature=emb_logo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Νόα Άλεν “ψάχνεται” για ομάδα και… έχει λόγους!

Την ώρα που άπαντες γράφουν για τον Νόα Άλεν...

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

Ήττα για την Εθνική Νέων από την Κροατία!

Στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στην Κροατία η Εθνική...

“Πολύ καλή η δουλειά στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για τα όσα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ