Πέμπτη, 02/05/24
Ισπανία

Σκληρές… δηλώσεις Κούμαν – “Δεν είμαστε φαβορί!” (photo)

Προσγειωμένος στην ωμή… πραγματικότητα φαίνεται να είναι ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός προπονητής έχει καταλάβει από πρώτο… χέρι την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Μπάρτσα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Παρά το θετικό ξεκίνημα, η Μπάρτσα γνώρισε πρόσφατα την πρώτη της ήττα στην φετινή La Liga, στην έδρα της Χετάφε, και αυτή την εβδομάδα ρίχνεται στην “μάχη” του Champions League.

 

 

Παρά το γεγονός ότι γενικότερα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του θεσμού με πέντε κατακτήσεις και πολλές πορείες μέχρι την τελική φάση της διοργανώσης, τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει οδυνηρούς αποκλεισμούς, με κάθε δυνατό τρόπο.

Φέτος, οι Καταλανοί θα κάνουν ακόμη μία προσπάθεια, προκειμένου να πάνε κόντρα στα προγνωστικά. Βέβαια, ο Κούμαν δεν “πετάει” στα σύννεφα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θεωρεί φαβορί την ομάδα του για την κατάκτηση του φετινού Champions League, με ένα μεγάλο… αλλά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ολλανδός:

“Όταν είσαι στην Μπάρτσα πρέπει να παίζεις για να κερδίζεις τίτλους, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Όμως υπάρχουν περισσότερες δυνατές ομάδες και πρέπει να το δείξουμε. Μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν είμαστε το πρώτο φαβορί για το Champions League, όμως μπορούμε να φτάσουμε μακριά.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγγλία

Ένας Έλληνας στην… χειρότερη μεταγραφή της Premier League!

Στην Αγγλία θυμούνται μια μια τις... χειρότερες μεταγραφές τους, με έναν Έλληνα να έχει την τιμητική του.
Βραζιλία

“Εγώ ήθελα δόξα, όχι χρήματα! Ακύρωσα δύο ομαδάρες για...

Για την καριέρα του και... τα χρήματα αναφέρθηκε ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού. Ο...
ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κάνει… πασά τον “Ντέλια” με νέο συμβόλαιο!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να... τελειώσει με την ανανέωση του νεαρού ποδοσφαιριστή, που φέτος κάνει "τρελά" πράγματα. Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται...
Ιταλία

Αρέσει στους… μεγάλους ο Κουρφαλίδης!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει ότι... ανεβαίνει και αυτό το βλέπουν αρκετοί στην Ιταλία, που τον τσεκάρουν προσεκτικά. Ο Χρήστος...
ΑΕΚ Ακαδημία

Διοργανώνει τουρνουά η Ακαδημία της ΑΕΚ!

Η Ακαδημία της ΑΕΚ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πρώτο της τουρνουά, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός. Το τουρνουά...