Δευτέρα, 16/02/26
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
Ιταλία

Σε… πανικό η Μίλαν – Θετικός στον κορονοϊό 20χρονος αστέρας της! (photo)

Σε αναμμένα… κάρβουνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Μίλαν.

Οι “ροσονέρι” δε λένε να ξεφύγουν από τα “δόντια” του κορονοϊού και πριν λίγο ανακοίνωσαν και δεύτερο κρούσμα μετά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο λόγος για τον 20χρονο αμυντικό, Ματέο Γκάμπια (γεννημένος στις 21/10/1999). Ο νεαρός στόπερ βρισκόταν στην αποστολή της U21 της Ιταλίας για το σημερινό παιχνίδι με την Ισλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ωστόσο βγήκε θετικός στον ιό, έπειτα από σχετικό έλεγχο σε όλα τα μέλη των δύο ομάδων.

Πρόκειται για ένα μεγάλο σοκ για τους Μιλανέζους, καθώς ο Γκάμπια θεωρείται βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδα του Στέφανο Πιόλι και τώρα αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και στα έξι παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν, μετρώντας μάλιστα 570 αγωνιστικά λεπτά, πράγμα που καθιστά δύσκολη την αντικαταστάτη του στο αρχικό σχήμα.

Δείτε το post:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόσοι σταματούν τελικά το ποδόσφαιρο από τα 16 έως τα 21;

Η σιωπηλή έξοδος των νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη Η ποδοσφαιρική...

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τους Σέρβους ποδοσφαιριστές,...

Πέρασε άνετα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού...

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ