Ξάνθη (U17) - Λάρισα (U17)

Πρώτο… τρίποντο για την Ξάνθη! (photo)

Την πρώτη της νίκη στην σεζόν κατάφερε να σημειώσει η Ξάνθη απέναντι στην Λάρισα, για την 4η αγωνιστική της Super League U17.

Σε μια πολύ σημαντική νίκη έφτασε η ομάδα της Ξάνθης!

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Λάρισα, ωστόσο, το γκολ της νίκης το βρήκαν στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 75ο λεπτό, με δράστη τον Τουλουμενίδη.

 

 

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι η Ξάνθη άγγιξε το 1-0 πριν το πετύχει με τον Τουλουμενίδη, καθώς, στο 67ο λεπτό είχε δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μετεντζίδη.

Όσον αφορά την Λάρισα, ο νεαρός τερματοφύλακας Λάμπρος Αντωνόπουλος βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα, καθώς έσωσε την ομάδα του από ένα μεγάλο… κάζο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Τσομπανίδης, Τυριάκης, Καραγιαννίδης, Κουτσός, Μαρκοσιάν (68′ Ρεμπεσιώτης), Αναστασιάδης, Καρυπίδης  (58′ Τσελεπάκης), Χότσκα (89′ Τσολακίδης), Ιωσηφίδης, Μετεντζίδης (89′ Βαρσάμης), Πιστικός (68′ Τουλουμενίδης)

Λάρισα: Αντωνόπουλος Λ., Μπόρος, Μπαργιώτης, Χαλδούπης, Στάμος, Τσιούπρος, Νινίκας, Ασίκογλου (85′ Κουκλομένος), Υδραίου (46′ Βάιος), Κούκος, Κυρίτσης (77′ Γκουλιός)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ο Κιελίνι διαπραγματεύεται για το ελληνικό διαμάντι”!

Το όνομα του Χρήστου Μουζακίτη ακούγεται όλο και πιο...

Νίκη για την Εθνική και παραμονή στην League A!

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για την...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U17!

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης για το πρωτάθλημα της...

Πάει στο… CAS ο Ολυμπιακός για Κωστούλα – Δεν δέχεται την απόφαση της ΕΠΟ!

Η υπόθεση Μπάμπη Κωστούλα αποκτά νέα διάσταση, αυτή τη...

Πιθανή η επιστροφή του Τζίμα στην Ελλάδα!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ