Ισπανία

Προς… χρεοκοπία η Μπαρτσελόνα!

Η ομάδα της Καταλονίας μπορεί να ανακοινώσει χρεοκοπία, καθώς τα οικονομικά της είναι αρκετά οριακά.

Όπως αναφέρει το RAC1, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να ανακοινώσει χρεοκοπία αν οι ποδοσφαιριστές δεν συμφωνήσουν στην μείωση των συμβολαίων τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η διοίκηση της ομάδας είναι σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές της, προκειμένου να τους πείσει για να προχωρήσουν οι μειώσεις, κάτι που δεν θέλουν να… ακούν οι αστέρες της ομάδας.

Στόχος είναι για την Μπαρτσελόνα, η μείωση των συμβολαίων κατά 30% ώστε να αποφευχθεί η χρεοκοπία τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την AS, προβληματισμό προκαλεί η υπόθεση του Μέσι, καθώς αν ανανεώσει θα πρέπει η ομάδα να του δώσει ένα μεγάλο μπόνους.

Ο Κάρλες Τούσκετς, που έχει αναλάβει μετά την παραίτηση του Μπαρτομέου δήλωσε:

“Στόχος μας είναι τα οικονομικά του συλλόγου. Η πανδημία μάς επηρέασε. Η ομάδα βασίζεται στον τουρισμό και αυτό το έσοδο χάθηκε. Η κατάσταση δεν είναι άνετη, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τεσσάρα” στη Λετονία έριξε η Εθνική Ελπίδων και κοιτάζει… πρόκριση!

Μια εμφατική νίκη με 4-2 επί της Λετονίας πανηγύρισε...

“Ξέσπασε” στην Ελβετία η Εθνική Παίδων!

Με χατ τρικ του Κωνσταντίνου Σούβλατζη και ένα ακόμη...

H Marca δείχνει… Ολυμπιακό και τις Ακαδημίες του πίσω από την Εθνική!

Όταν θέλεις να καταλάβεις από πού ξεπήδησε η νέα,...

Ο Ολυμπιακός “χτύπησε” Ελληνόπουλο από την… Πολωνία!

Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα προς τη λήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ