Ισπανία

“Πονοκέφαλος” με νεαρό για την Ρεάλ! (photo)

Τις υπηρεσίες ενός νεαρού ποδοσφαιριστή θα στερηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος για τον Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 17/12/1998) μεσοεπιθετικός της Ρεάλ υπέστη πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί πέλμα, το οποίο, για την ώρα δεν είναι γνωστό για πόσο χρονικό διάστημα θα τον κρατήσει εκτός δράσης.

Έτσι, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από τον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας του με την Κάντιθ.

 

 

Ο Όντεγκααρντ έχει δώσει το παρών στα τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια των πρωταθλητών Ισπανίας, οι οποίοι φέτος, αποφάσισαν να του δώσουν την ευκαιρία που τόσα χρόνια ο ίδιος ζητούσε.

Ο Νορβηγός διεθνής βρίσκεται στην Μαδρίτη από τον Ιανουάριο του 2015, ωστόσο έχει παραχωρηθεί συνολικά τρεις φορές δανεικός, με την Ρεάλ Σοσιεδάδ να αποτελεί τον τελευταίο του σταθμό, έτσι ώστε να… εξοικειωθεί στα δεδομένα της La Liga.

Μάλιστα, οι επιδόσεις του ήταν κάτι παραπάνω από θετικές, καθώς σημείωσε 7 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ.

Κάτι ανάλογο περιμένει να δει και ο Ζινεντίν Ζιντάν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Κουτσίδης και ανακοινώθηκε από τους Γερμανούς!

Νέος σταθμός στην καριέρα του Ισίδωρου Κουτσίδη, καθώς ο 21χρονος...

Και επίσημα κάτοικος… Νησιού ο Μουζακίτης!

Η Χαλ Σίτι επισημοποίησε την απόκτηση του Χρήστου Μουζακίτη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ