Παρασκευή, 29/03/24
ΠΑΣ Γιάννινα (U19) - ΑΕΚ (U19)

ΠΑΣάς στα Γιάννινα η ΑΕΚ – Φωνές ο “Αγιαξ της Ηπείρου”! (photos)

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, για την 6η αγωνιστική της Super League U19.

Η ομάδα της ΑΕΚ είδε τον ΠΑΣ να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να χάνει την πρώτη ευκαιρία, με τον Μπούμπα να γυρίζει στον Γροσδάνη, όπου με κεφαλιά η μπάλα “έξυσε” το δοκάρι.

Στο 16ο λεπτό η ΑΕΚ απάντησε, με τον Κοσίδη να βγάζει τον Γεωργέα απέναντι στον Λαδιά, ωστόσο ο πορτιέρο του ΠΑΣ στάθηκε… παλικάρι.

Το photostory του ματς (ΕΔΩ)

Το παιχνίδι έπαιξε μεταξύ των δυο ομάδων, ωστόσο η ΑΕΚ στο 31ο λεπτό σκόραρε με τον Ρουκουνάκη, όταν σε λάθος άμυνα του ΠΑΣ, ο Κοσίδης σέντραρε στον άσο της ομάδας του, για να ανοίξει το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο ΠΑΣ κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής, ο Γώγος εκτέλεσε συρτά και ο Αγγελόπουλος έπεσε και μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία.

Στο 39′ ήρθαν οι φωνές για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι του Πόγια στον Κοσίδη, με τους Γιαννιώτες να φωνάζουν πως δεν υπήρχε επαφή. Μάλιστα στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο προπονητής του ΠΑΣ, Χρήστος Αγγέλης.

Ο Κοσίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 44′ ήρθε ακόμη μια φάση, που διαμαρτύρεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ο Μαχαίρας ανατράπηκε στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής του έδωσε κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά και έχασε φάση με τον Μαχαίρα, να κάνει την προβολή στο 51′ και η μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 56ο λεπτό, λάθος του Ντόντη στη γωνία της μεγάλης περιοχής, έκλεψε ο Κοσίδης, έδωσε έτοιμο γκολ στον Γεωργέα, που πλάσαρε και ο Γώγος έσωσε πάνω στη γραμμή!

Φωτογραφίες απο την αναμέτρηση (ΕΔΩ)

Στο 72ο ο ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκε για χέρι του αμυντικού της ΑΕΚ στην περιοχή, ωστόσο δεν πήρε πέναλτι η ομάδα της Ηπείρου, γεγονός που… άναψε και πάλι φωτιές στους γηπεδούχους.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μιχόπουλος έδωσε πάσα πάρε βάλε στον Βλαχίδη που πλάσαρε στη μικρή περιοχή, αλλά ο Λαδιάς έκανε απίστευτη επέμβαση και κράτησε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη φάση, με τον ΠΑΣ να φωνάζει για την διαιτησία και την ΑΕΚ να παίρνει τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το photostory του ματς (ΕΔΩ)

Συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Λάκκας, Ρίζος, Ντότης, Γώγος, Μπούμπας, Λάμα (77′ Παππάς), Νάτιντσουκ (67′ Κύρκος), Μαχαίρας (77′ Βλαχόπουλος), Γροσδάνης (32′ Πόγιας), Ζώνιος (67′ Ψωμαράς)

ΑΕΚ: Αγγελόπουλος, Κάτσικας, Ματζουρανάκης, Κώτσιος, Τσιαχματιώτης, Παζατζίδης, Ρουκουνάκης, Κοσίδης (83′ Χριστόπουλος), Κορομηλάς (69′ Βλαχίδης), Γεωργέας (69′ Μιχόπουλος), Πάπα Λαερτ (62′ Μιχόπουλος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ Ακαδημία

Στην… Ολλανδία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει αυθεντικά ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Μία προσπάθεια...
Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...