Ιταλία

“Παραβίασε το πρωτόκολλο υγείας ο Ρονάλντο!” (photo)

Τους υγειονομικούς κανόνες φαίνεται ότι… έπασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ως γνωστόν, ο 35χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου διαεγνώσθη με κορωνοϊό και τέθηκε αυτόματα εκτός αποστολής από την ομάδα της Πορτογαλίας.

Ωστόσο, ο άσος της Γιουβέντους φαίνεται ότι ταξίδεψε αμέσως για την Ιταλία, έτσι ώστε να παραμείνει σε καραντίνα στην οικεία του και να προλάβει την σπουδαία αναμέτρηση της ομάδας του με την Μπάρτσα, για τους ομίλους του Champions League.

Ο επί πέντε φορές κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη είναι γεννημένος… νικητής και θέλει όσο τίποτε άλλο να προλάβει την “επανένωση” του με τον μεγάλο του αντίπαλο, Λιονέλ Μέσι.

 

 

Όμως, όπως φαίνεται, ο Ρονάλντο παραβίασε το πρωτόκολλο υγείας για την πανδημία του κορωνοϊού.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, ο οποίος ήταν… κάθετος, από την στιγμή που ο “CR7” έκανε το ταξίδι Πορτογαλία-Ιταλία, όντας θετικός στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, όσα ανέφερε:

“Ο Ρονάλντο παραβίασε το πρωτόκολλο κατά του κορωνοϊού πηγαίνοντας και επιστρέφοντας από την Πορτογαλία; Ναι, πιστεύω πως ναι, αν δεν υπήρξαν συγκεκριμένες άδειες από τις υγειονομικές αρχές.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τεσσάρα” στη Λετονία έριξε η Εθνική Ελπίδων και κοιτάζει… πρόκριση!

Μια εμφατική νίκη με 4-2 επί της Λετονίας πανηγύρισε...

“Ξέσπασε” στην Ελβετία η Εθνική Παίδων!

Με χατ τρικ του Κωνσταντίνου Σούβλατζη και ένα ακόμη...

H Marca δείχνει… Ολυμπιακό και τις Ακαδημίες του πίσω από την Εθνική!

Όταν θέλεις να καταλάβεις από πού ξεπήδησε η νέα,...

Ο Ολυμπιακός “χτύπησε” Ελληνόπουλο από την… Πολωνία!

Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα προς τη λήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ